اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

لیست اخبار صفحه :15
مصرف نمک در رژیم غذایی، چالش ها و راهکارها
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

مصرف نمک در رژیم غذایی، چالش ها و راهکارها

هفته جهانی آگاهی از نمک، فرصتی برای بازنگری در عادات غذایی ماست. مصرف بیش‌ازحد نمک پنهان در غذاهای روزمره، عامل اصلی بسیاری از بیماری‌های مزمن است. با راهکارهای ساده، می‌توان سلامت قلب، کلیه و استخوان‌ها را حفظ کرد.

بهداشت و ایمنی مواد غذایی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

آلودگی‌های میکروبی، شیمیایی و فیزیکی همیشه قابل دیدن نیستند؛ اما با رعایت اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی، می‌توان از آسیب‌های جدی جلوگیری کرد.

کارگاه آموزشی بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب ۱۰ کشور
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

کارگاه آموزشی بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب ۱۰ کشور

آموزش، ارتقاء و نوآوری در نظارت سلامت‌محور؛ کارگاه آموزشی بازرسان معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب ۱۰ کشور به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران

برگزاری کارگاه 24 اردیبهشت 1404
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

برگزاری کارگاه 24 اردیبهشت 1404

به همت معاونت غذا و دارو، کارگاه کارآفرینی و توسعه کسب‌وکار در حوزه داروسازی برگزار می‌شود.

Template settings