اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

لیست اخبار صفحه :18
روز جهانی تالاسمی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

روز جهانی تالاسمی

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- درسال 1994 فدراسیون بین المللی تالاسمی ( TIF ) هشتم می را به منظور افزایش آگاهی عموم مردم و تصمیم گیران این حوزه، ترویج مبارزه بیماران با این بیماری ،گرامیداشت یاد و خاطره جورج انگلزوس و تمام کسانی که بر اثر این بیماری جانشان را از دست داده اند و تجدید پیمان برای مبارزه تا یافتن درمان نهایی تالاسمی ، روز جهانی تالاسمی نام گذاری کرده است.

دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی30 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی30 پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 30پرونده ، روز سه شنبه 12 اردیبهشت ماه ۱۴۰2در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

مراسم تکریم و معارفه مدیر اداره نظارت بر مواد غذائی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

مراسم تکریم و معارفه مدیر اداره نظارت بر مواد غذائی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : مراسم تکریم و معارفه اداره نظارت بر مواد غذائی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی با حضور معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ، روسای ادارات وکارشناسان در سالن اجتماعات معاونت در روز چهارشنبه 6اردیبهشت ماه1402 برگزار گردید.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو منصوب شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو منصوب شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران، طی حکمی از سوی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ،دکتر فرهاد بارانی به عنوان سرپرست مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی این معاونت منصوب شد

اقدامات اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه ایران  در نوروز 1402 اعلام شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

اقدامات اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه ایران در نوروز 1402 اعلام شد

با توجه به فرارسیدن ایام نوروز سال 1402 و نظر به اهمیت انجام پیش¬بینی¬های لازم در زمینه ارائه بهترین خدمات به هموطنان گرامی، رییس اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه، اقدامات انجام شده توسط آن اداره را اعلام کرد.

بیست و سومین  کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 80 پرونده
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

بیست و سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 80 پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – بیست و سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 80 پرونده ، روز سه شنبه 16 اسفند ماه1401 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

گیاهخواری در ورزشکاران
کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران بررسی کرد:

گیاهخواری در ورزشکاران

محققان می خواهند بدانند آیا ورزشکاران به دلیل رژیم غذایی گیاهی نتایج بهتری در عملکرد خوددارند یا خیر و اگر چنین است چگونه این رژیم ها عملکرد ورزشی را بهبود می بخشند.در این مقاله مهندس زهره هنری کارشناس مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی به مبحث گیاهخواری در ورزشکاران می پردازد.

Template settings