اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

لیست اخبار صفحه :19
مروری بر طبقه بندی سموم آفت کش
کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو بررسی کرد:

مروری بر طبقه بندی سموم آفت کش

نظر به کاربرد گسترده سموم دفع آفات نباتی در انواع محصولات کشاورزی و اهمیت سموم به عنوان یکی از آلاینده های مهم ، شناخت تعاریف ، طبقه بندی و روش پایش در این حوزه قابل توجه می باشد، لذا در این نوشتار مهندس ایران رحمی زاد مروری بر تعاریف و طبقه بندی سموم آفت کش خواهد داشت.

کاربرد باکتریوفاژها در ایمنی مواد غذایی
کارشناس مسئول آزمایشگاه معاونت غذا و دارو ایران بررسی کرد:

کاربرد باکتریوفاژها در ایمنی مواد غذایی

این واقعیت که فاژها در حال حاضر به عنوان عوامل کنترل زیستی در بخشهای تولید مواد غذایی استفاده می شوند ، توانایی آنها را به عنوان رویکردهای مکمل کارا، جهت کنترل پانوژنهای مضر در مواد غذایی در بسیاری از شرایط، ثابت می کند.در این مقاله مهندس معصومه میرزازاده کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ایران به بررسی کاربرد باکتریوفاژها در ایمنی مواد غذایی می پردازد.

بیست و دومین  کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 83 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

بیست و دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 83 پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – بیست و دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 83 پرونده ، روز سه شنبه9اسفند ماه1401 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

جلسه هم اندیشی کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز تابعه دانشگاه ایران
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به مناسبت روز مهندس ضمن تجلیل از همکاران تجهیزات پزشکی مراکز برگزار کرد:

جلسه هم اندیشی کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز تابعه دانشگاه ایران

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران-همزمان با بزرگداشت دانشمند بزرگ خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس، معاونت غذا و دارو اقدام به برگزاری جلسه هم اندیشی کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز و تجلیل کارشناسان مراکز تابعه نمود .

بیست و یکمین  کمیسیون فنی و قانونی با بررسی50 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی50 پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 50 پرونده ، روز سه شنبه 25 بهمن ماه1401 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

 قیمت دارو برای بیمار افرایش پیدا نمی‌کند
سازمان غذا و دارو

قیمت دارو برای بیمار افرایش پیدا نمی‌کند

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه افزایش احتمالی ۱۰ تا ۲۰ درصد قیمت دارو در سال آینده از طریق بیمه پوشش داده می‌شود، گفت: مسئله مهم این است قیمت دارو برای بیمار افرایشی ندارد.

بیستمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی43 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

بیستمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی43 پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – بیستمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 43پرونده ، روز سه شنبه 11 بهمن ماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

تاثیر تغذیه بر عملکرد مغزو کارایی شناختی
کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی کرد:

تاثیر تغذیه بر عملکرد مغزو کارایی شناختی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران-استفاده از یک رژیم غذایی متعادل یکی از مولفه های حیاتی برای بهبود دامنه توجه ، جلوگیری از زوال شناختی و جلوگیری از نوسانات خلقی است.در حالی که بسیاری از غذاها می توانند بهترین احساس را در شما ایجاد کنند ، باید توجه داشت برخی از آنها بر خلق و خو ، تمرکز و سلامت مغز تاثیر منفی می گذارند. در این مقاله مهندس زهره هنری کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی تاثیر تغذیه بر عملکرد مغز و کارایی شناختی آن می پردازد.

وبینار آموزشی مشاوره باروری سالم و فرزند آوری و پیشگیری از ناباروری
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزارکرد:

وبینار آموزشی مشاوره باروری سالم و فرزند آوری و پیشگیری از ناباروری

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- وبینار آموزشی مشاوره باروری سالم و فرزند آوری و پیشگیری از ناباروری روز چهارشنبه21دی ماه سال جاری به همت واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

Template settings