اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

لیست اخبار صفحه :16
 کمیسیون فنی قانونی سال1402
برگزاری شانزدهمین

کمیسیون فنی قانونی سال1402

شانزدهیمن جلسه کمیسیون فنی و قانونی 28 آذر ماه در سالن جلسات معاونت غذا ودارو برگزار گردید.

 تجویز و مصرف منطقی دارو
برگزاری کمیته استانی _دانشگاهی

تجویز و مصرف منطقی دارو

کمیته استانی تجویز و مصرف منطقی دارو با حضوردانشگاه های علوم پزشکی استان تهران( دانشگاه علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی و تهران) روز چهارشنبه مورخ 1402/09/22در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

آشنایی با فرآیندهای دانش بنیان شدن
برگزاری کارگاه

آشنایی با فرآیندهای دانش بنیان شدن

معاونت غذا و دارو با همکاری مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه کارگاه آشنایی با فرآیندهای دانش بنیان شدن را در سالن اجتماعت معاونت غذا ودارو برگزار نمودند.

آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق
آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق

آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق

آموزش نحوه شناسایی محصولات قاچاق فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل و آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا در تاریخ 04/09/1402 در سرای محله ساعی (شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل این معاونت برگزار گردید.

Template settings