بخش سم شناسی و آنالیز دستگاهی آزمایشگاه کنترل موادغذایی آرایشی و بهداشتی
آزمونهای تخصصی قابل انجام در بخش سم شناسی و آنالیز دستگاهی شامل موارد زیر میباشد:
- تعیین مقدار آفلاتوکسین B1 و توتال در غلات، حبوبات و خشکبار
- تعیین مقدار آفلاتوکسین M1 در شیر و فرآورده های لبنی
- تعیین مقدار اکراتوکسین A در غلات و حبوبات
- اندازه گیری فلزات سنگین در مواد غذایی
- ا ندازه گیری کافئین در نوشابه ها
- اندازه گیری باقی مانده سموم کشاورزی در غلات، میوهها، حبوبات و سبزیجات
- اندازه گیری نیترات در محصولات کشاورزی
- اندازه گیری نگهدارنده ها درمواد غذایی( سوربات –بنزوات- ناتامایسین)
- اندازه گیری ایزوتیازولین ها در شامپو
- اندازه گیری پارابن ها در محصولات آرایشی