اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

لیست اخبار صفحه :20
برگزاری کمیته FSMSمعاونت غذا ودارو
برگزاری کمیته FSMS

برگزاری کمیته FSMSمعاونت غذا ودارو

روز سه شنبه1402/07/18کمیته ارزیابی سیستم های ایمنی مواد غذایی در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو تشکیل گردید.

دهمین  جلسه کمیسیون فنی و قانونی در سال1402 برگزار گردید
دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی

دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در سال1402 برگزار گردید

دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در چهارم مهر ماه سال 1402 برگزار گردید.

اولین جلسه آموزش قوانین و مقررات حاکم بر داروخانه های بیمارستانی
برگزاری اولین جلسه آموزش قوانین و مقررات حاکم بر داروخانه های بیمارستانی

اولین جلسه آموزش قوانین و مقررات حاکم بر داروخانه های بیمارستانی

اولین جلسه آموزش قوانین و مقررات حاکم بر داروخانه های بیمارستانی، جهت ارتقای سطح آگاهی و دانش مسئولین فنی و داروسازان شاغل در بیمارستانهای تابعه در معاونت غذا و داروی دانشگاه ایران در تاریخ1402/06/19 برگزار گردید.

دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها
دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت

دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها

دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها با هدف بروز رساندن اطلاعات کارشناسان اداره غذا ، از ساعت 08:00 لغایت10:30 صبح در سالن همایش های معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

مصرف کنندگان وارفارین در مصرف این گیاهان دارویی احتیاط کنند!
مصرف کنندگان وارفارین در مصرف این گیاهان دارویی احتیاط کنند!

مصرف کنندگان وارفارین در مصرف این گیاهان دارویی احتیاط کنند!

گیاهان دارویی و فرآورده¬های گیاهی برای پیشگیری و درمان طیف وسیعی از ناخوشی¬های خفیف تا بیماری¬های مزمن به¬کار می¬روند و ممکن است تعداد زیادی از بیماران از چندین دارو و گیاه مختلف به طور همزمان استفاده نمایند. واضح است که پیش¬بینی تمام عوارض و تداخلات احتمالی ناشی از مصرف این فرآورده¬ها بسیار مشکل است و از طرف دیگر تصور عدم بروز تداخل نیز بی¬اساس می¬باشد. برای حل این مشکل، شناخت مکانیسم تداخلات گیاه ـ دارو ضروری به نظر می¬رسد. شناخت این مکانیسم¬ها باعث تشخیص تداخلات بالقوه شده و برای جلوگیری از بروز آنها می¬توان تصمیمات مناسبی را اتخاذ کرد. باید توجه داشت که مصرف توأم فرآورده¬های گیاهی و داروهای داروخانه ای همیشه باعث تداخل بالینی گیاه ـ دارو نمی¬شود؛ هر چند به هیچ عنوان نمی¬توان وجود تداخلات بالقوه آن را انکار نمود. در این مطلب کوتاه به آن دسته از گیاهان دارویی که احتمال تداخل آنها با وارفارین ـ به عنوان یک داروی ضد انعقاد مهم ـ وجود دارد پرداخته می¬شود.

Template settings