اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

لیست اخبار صفحه :25
تقدیر از روابط عمومی معاونت غذا و دارو بعنوان روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران
در مراسم بزرگداشت روز ارتباطات و روابط عمومی اتفاق افتاد:

تقدیر از روابط عمومی معاونت غذا و دارو بعنوان روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران

در مراسم تقدیر روابط عمومی های دانشگاه علوم پزشکی ایران، مسئولین روابط عمومی ها به ترتیب عملکرد و کارنامه خود حائز رتبه و برگزیده شدند که در این رتبه بندی، نازنین نادری مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران نیز در لیست برترین ها قرار گرفت.

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- نوع گفتمان و برقراری ارتباط یک مجموعه با فضای بیرونی و حتی درونی خود، هنری است که خالق آن روابط عمومی ها هستند و در واقع تحقق یافتن این موضوع نیازمند دانش و تجربه ی تخصصی در این زمینه است. 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی بر تمامی تلاشگران عرصه ارتباطات و روابط عمومی مبارک باد.

اولین جلسه کمیته عدم انطباق  با بررسی 21 مورد پرونده  برگزار شد
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

اولین جلسه کمیته عدم انطباق با بررسی 21 مورد پرونده برگزار شد

21مورد پرونده در اولین جلسه کمیته عدم انطباق های فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی موارد مرتبط با بازرسی ، جواب آزمون ، شکایتی ، PMS و متفرقه همچنین بررسی فرم ها و مدارک مرتبط با حیطه وظایف مدیریت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی با حضور دکترفرهاد بارانی مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی ، مهندس فریبا ابراهیمی مدیرآزمایشگاه ،روسای ادارات ،کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان شهریار،ملارد،بهارستان،شهرقدس و رباط کریم روز سه شنبه 19 اردیبشهت ماه1402 در محل معاونت غذا و دارو تشکیل گردید.

روز جهانی تالاسمی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

روز جهانی تالاسمی

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- درسال 1994 فدراسیون بین المللی تالاسمی ( TIF ) هشتم می را به منظور افزایش آگاهی عموم مردم و تصمیم گیران این حوزه، ترویج مبارزه بیماران با این بیماری ،گرامیداشت یاد و خاطره جورج انگلزوس و تمام کسانی که بر اثر این بیماری جانشان را از دست داده اند و تجدید پیمان برای مبارزه تا یافتن درمان نهایی تالاسمی ، روز جهانی تالاسمی نام گذاری کرده است.

دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی30 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی30 پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 30پرونده ، روز سه شنبه 12 اردیبهشت ماه ۱۴۰2در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

مراسم تکریم و معارفه مدیر اداره نظارت بر مواد غذائی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

مراسم تکریم و معارفه مدیر اداره نظارت بر مواد غذائی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : مراسم تکریم و معارفه اداره نظارت بر مواد غذائی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی با حضور معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ، روسای ادارات وکارشناسان در سالن اجتماعات معاونت در روز چهارشنبه 6اردیبهشت ماه1402 برگزار گردید.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو منصوب شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو منصوب شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران، طی حکمی از سوی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ،دکتر فرهاد بارانی به عنوان سرپرست مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی این معاونت منصوب شد

اقدامات اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه ایران  در نوروز 1402 اعلام شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

اقدامات اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه ایران در نوروز 1402 اعلام شد

با توجه به فرارسیدن ایام نوروز سال 1402 و نظر به اهمیت انجام پیش¬بینی¬های لازم در زمینه ارائه بهترین خدمات به هموطنان گرامی، رییس اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه، اقدامات انجام شده توسط آن اداره را اعلام کرد.

Template settings