معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزارکرد:
برگزاری وبینار آموزشی تجویز و مصرف منطقی داروهای تزریقی و دارو های off-lable و چگونگی مصرف آنها
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران-وبینار آموزشی تجویز و مصرف منطقی داروهای تزریقی و تعریف دارو های off-lable و چگونگی مصرف آنها، در روز 2بهمن ماه سال جاری به همت دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:
سومین جلسه کلان منطقه 10 آمایشی معاونت های غذا و داروی کشور
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- سومین جلسه کلان منطقه 10 آمایشی معاونت های غذا و داروی کشور روز چهارشنبه 28دی ماه 1401 به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید .
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:
نوزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی29پرونده
نوزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 29پرونده ، روز سه شنبه 27 دی ماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:
وبینار تخصصی تجویز و مصرف منطقی کورتیکو استروئید ها
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزارکرد:
کارگاه آموزشی مهارت های رفتاری و ارتباطی
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران:کارگاه آموزشی مهارت های رفتاری و ارتباطی؛ 7 دی ماه سال جاری به همت شورای امر به معروف و نهی از منکر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:
هجدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی144پرونده
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – هجدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 144پرونده ، روز سه شنبه 13 دی ماه1401 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :
راه اندازی مراکز رشد قمر در دانشگاه علوم پزشکی ایران
سرپرست مرکز رشد و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران از راه اندازی مراکز رشد قمر در این دانشگاه خبر داد.
سازمان غذا و دارو اعلام کرد:
تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور
رئیس اداره شیرخشک سازمان غذا و دارو از تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: پروانه ساخت این فراورده ها صادر شده است و به زودی به تولید انبوه می رسد.
کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی کرد:
اتوفاژی چیست
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- اتوفاژی درست مانند فشاردادن دگمه تنظیم مجدد در بدن است که موجب حذف زباله ها و خود تنظیمی بدن می شود و بقاء و سازگاری را به عنوان پاسخی به عوامل استرس زا و سموم انباشته شده در سلول های بدن ما افزایش می دهد. کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی به بررسی اتوفاژی از طریق تغذیه میپردازد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:
هفدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی57پرونده
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – هفدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 57پرونده ، روز سه شنبه 22آذرماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.