***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

لیست اخبار صفحه :23
افتتاح آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه  ایران
با حضور رییس دانشگاه و معاون غذا و دارو انجام شد:

افتتاح آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه، دکتر مهران ولائی معاون غذا و دارو و فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در روز شنبه۱۳خرداد ماه سال۱۴۰۲ افتتاح شد.

اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی
کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران بررسی کرد :

اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- کلستریدیوم بوتولینوم یک باکتری گرم مثبت اسپور دار از جنس کلستریدیوم و عامل بیماری بوتولیسم می باشد. بوتولیسم یک بیماری فلج کننده جدی و نادر است که به وسیله سم حاصل از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می شود. در این مقاله مهندس ناهید میری کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی می پردازد.

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی99 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی99 پرونده

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 99پرونده ، روز سه شنبه 2 خرداد ماه ۱۴۰2در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

تقدیر از روابط عمومی معاونت غذا و دارو بعنوان روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران
در مراسم بزرگداشت روز ارتباطات و روابط عمومی اتفاق افتاد:

تقدیر از روابط عمومی معاونت غذا و دارو بعنوان روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران

در مراسم تقدیر روابط عمومی های دانشگاه علوم پزشکی ایران، مسئولین روابط عمومی ها به ترتیب عملکرد و کارنامه خود حائز رتبه و برگزیده شدند که در این رتبه بندی، نازنین نادری مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران نیز در لیست برترین ها قرار گرفت.

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- نوع گفتمان و برقراری ارتباط یک مجموعه با فضای بیرونی و حتی درونی خود، هنری است که خالق آن روابط عمومی ها هستند و در واقع تحقق یافتن این موضوع نیازمند دانش و تجربه ی تخصصی در این زمینه است. 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی بر تمامی تلاشگران عرصه ارتباطات و روابط عمومی مبارک باد.

اولین جلسه کمیته عدم انطباق  با بررسی 21 مورد پرونده  برگزار شد
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

اولین جلسه کمیته عدم انطباق با بررسی 21 مورد پرونده برگزار شد

21مورد پرونده در اولین جلسه کمیته عدم انطباق های فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی موارد مرتبط با بازرسی ، جواب آزمون ، شکایتی ، PMS و متفرقه همچنین بررسی فرم ها و مدارک مرتبط با حیطه وظایف مدیریت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی با حضور دکترفرهاد بارانی مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی ، مهندس فریبا ابراهیمی مدیرآزمایشگاه ،روسای ادارات ،کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان شهریار،ملارد،بهارستان،شهرقدس و رباط کریم روز سه شنبه 19 اردیبشهت ماه1402 در محل معاونت غذا و دارو تشکیل گردید.

روز جهانی تالاسمی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

روز جهانی تالاسمی

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- درسال 1994 فدراسیون بین المللی تالاسمی ( TIF ) هشتم می را به منظور افزایش آگاهی عموم مردم و تصمیم گیران این حوزه، ترویج مبارزه بیماران با این بیماری ،گرامیداشت یاد و خاطره جورج انگلزوس و تمام کسانی که بر اثر این بیماری جانشان را از دست داده اند و تجدید پیمان برای مبارزه تا یافتن درمان نهایی تالاسمی ، روز جهانی تالاسمی نام گذاری کرده است.

Template settings