معاونت غذا و دارو
به مناسبت هفته جهانی آگاه سازی آنتی بیوتیک
دکتر ولائی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت هفته جهانی آگاه سازی مقاومت به داروهای آنتی میکروبیال
معاونت غذا و دارو
به مناسبت هفته جهانی آگاه سازی آنتی بیوتیک از 18 لغایت 24 نوامبر برابر با 27 آبان لغایت 3 آذرماه
با استناد به آیین نامه کمیته های تجویز و مصرف منطقی دارو، سازمان جهانی بهداشت WHO تجویز و مصرف منطقی دارو را این گونه تعریف می کند:
معاونت غذا و دارو
مقاومت آنتی بیوتیکی، بحران جهانی
ظهور سریع باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک ها در سراسر جهان در حال رخ دادن است، آنتی بیوتیکهایی که علم پزشکی را متحول کرده و جان میلیون ها انسان را نجات داده اند
معاونت غذا و دارو
تغذیه کودکان بیش فعال
برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف شکر ممکن است سطح آدرنالین خون را در کودکان به میزان ١٠ برابر افزایش دھد، بنابراین بین رفتارھای خشونت آمیز و دریافت شکر، ارتباط مستقیم وجود دارد. خودداری از مصرف غذاھای آماده، نوشـابه و شـیرینیجـات در ایـن زمینـه بسـیار مـوثر مـی باشد.
معاونت غذا و دارو
کاربرد و اثرات ایزوتیازولینون ها در فرآورده های آرایشی-بهداشتی
آلودگی میکروبی یکی از مشکلات مهم در فرایند تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی است. این محصولات به دلیل دارا بودن آب، روغن، پپتید ها و کربوهیدرات ها محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم ها بوده
معاونت غذا و دارو
"لیراگلوتاید" یک تیر و سه نشان
در ژانویه 2010، داروی لیراگلوتاید(فرم تزریقی)از FDA برای بهبود کنترل قند خون در بزرگسالان تاییدیه گرفت
معاونت غذا و دارو
چهاردهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 96 مورد پرونده در10 آذرماه سال 1401 برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، 96 مورد پرونده در کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور جناب آقای دکتر مهران ولائی
معاونت غذا و دارو
درباره کربوبلاکرها چه میدانیم ؟
کربوبلاکرها نوعی از مکمل های رژیم غذایی هستند که مانع از هضم کربوهیدرات ها می شوند و بطور مشخص به شما اجازه می دهند کربوهیدرات مصرف کنید بدون آنکه کالری ناخواسته ای دریافت کنید.
معاونت غذا و دارو
هپاتیت، راههای پیشگیری از آن، علائم و درمان
هپاتیت یک بیماری التهابی کبدی ست که توسط عوامل ویروسی و غیر ویروسی ایجاد می شود، مشکلات متعددی برای سلامتی فرد ایجاد می کند که بعضی از آنها می تواند منجر به مرگ بیمار گردد. پنج سویه اصلی ویروس های هپاتیت A,B,C,Dو E می باشد.دوسویه B و C منجر به هپاتیت مزمن در افراد شده و جزء شایع ترین علل سیروز کبدی، سرطان کبد و مرگ و میرهای مرتبط با هپاتیت هستند. برخی از انواع هپاتیت از طریق واکسیناسیون قابل پیشگیری هستند.
معاونت غذا و دارو
هفته پیشگیری از مسمومیت ها
به گزارش واحد روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، از یکم لغایت هفتم آبان ماه به نام هفته پیشگیری از مسمومیت ها نامگذاری شده است.