کارشناس مسئول آزمایشگاه معاونت غذا و دارو ایران بررسی کرد:
کاربرد باکتریوفاژها در ایمنی مواد غذایی
این واقعیت که فاژها در حال حاضر به عنوان عوامل کنترل زیستی در بخشهای تولید مواد غذایی استفاده می شوند ، توانایی آنها را به عنوان رویکردهای مکمل کارا، جهت کنترل پانوژنهای مضر در مواد غذایی در بسیاری از شرایط، ثابت می کند.در این مقاله مهندس معصومه میرزازاده کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ایران به بررسی کاربرد باکتریوفاژها در ایمنی مواد غذایی می پردازد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:
بیست و دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 83 پرونده
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – بیست و دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 83 پرونده ، روز سه شنبه9اسفند ماه1401 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به مناسبت روز مهندس ضمن تجلیل از همکاران تجهیزات پزشکی مراکز برگزار کرد:
جلسه هم اندیشی کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز تابعه دانشگاه ایران
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران-همزمان با بزرگداشت دانشمند بزرگ خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس، معاونت غذا و دارو اقدام به برگزاری جلسه هم اندیشی کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز و تجلیل کارشناسان مراکز تابعه نمود .
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:
بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی50 پرونده
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 50 پرونده ، روز سه شنبه 25 بهمن ماه1401 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
سازمان غذا و دارو
قیمت دارو برای بیمار افرایش پیدا نمیکند
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه افزایش احتمالی ۱۰ تا ۲۰ درصد قیمت دارو در سال آینده از طریق بیمه پوشش داده میشود، گفت: مسئله مهم این است قیمت دارو برای بیمار افرایشی ندارد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:
بیستمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی43 پرونده
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – بیستمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 43پرونده ، روز سه شنبه 11 بهمن ماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی کرد:
تاثیر تغذیه بر عملکرد مغزو کارایی شناختی
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران-استفاده از یک رژیم غذایی متعادل یکی از مولفه های حیاتی برای بهبود دامنه توجه ، جلوگیری از زوال شناختی و جلوگیری از نوسانات خلقی است.در حالی که بسیاری از غذاها می توانند بهترین احساس را در شما ایجاد کنند ، باید توجه داشت برخی از آنها بر خلق و خو ، تمرکز و سلامت مغز تاثیر منفی می گذارند. در این مقاله مهندس زهره هنری کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی تاثیر تغذیه بر عملکرد مغز و کارایی شناختی آن می پردازد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزارکرد:
وبینار آموزشی مشاوره باروری سالم و فرزند آوری و پیشگیری از ناباروری
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- وبینار آموزشی مشاوره باروری سالم و فرزند آوری و پیشگیری از ناباروری روز چهارشنبه21دی ماه سال جاری به همت واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزارکرد:
برگزاری وبینار آموزشی تجویز و مصرف منطقی داروهای تزریقی و دارو های off-lable و چگونگی مصرف آنها
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران-وبینار آموزشی تجویز و مصرف منطقی داروهای تزریقی و تعریف دارو های off-lable و چگونگی مصرف آنها، در روز 2بهمن ماه سال جاری به همت دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:
سومین جلسه کلان منطقه 10 آمایشی معاونت های غذا و داروی کشور
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- سومین جلسه کلان منطقه 10 آمایشی معاونت های غذا و داروی کشور روز چهارشنبه 28دی ماه 1401 به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید .