یازدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی
یازدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در سال 1402
یازدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در 18 مهرماه سال 1402 در سالن جلسات معاونت غذا ودارو برگزار گردید.
دوره آموزشی حشره کش ها
برگزاری دوره آموزشی صدور پروانه ساخت انواع حشره کش ها
دوره آموزشی حشره کش ها در تاریخ 17/07/ 1402 از ساعت 9 الی 11 صبح درمحل سالن اجتماعات این معاونت با حضورجمعی از کارشناسان مواد غذایی ستاد و شبکــــــــه ها و آزمایشگاه تشکیل گردید
برگزاری کمیته FSMS
برگزاری کمیته FSMSمعاونت غذا ودارو
روز سه شنبه1402/07/18کمیته ارزیابی سیستم های ایمنی مواد غذایی در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو تشکیل گردید.
کسب رتبه برتر
کسب رتبه برتر حوزه آرایشی بهداشتی در سطح کشور
معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب رتبه برتر در ارزیابی و عملکرد حوزه آرایشی بهداشتی سال 1401 در سطح کشور شد.
دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی
دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در سال1402 برگزار گردید
دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در چهارم مهر ماه سال 1402 برگزار گردید.
برگزاری اولین جلسه آموزش قوانین و مقررات حاکم بر داروخانه های بیمارستانی
اولین جلسه آموزش قوانین و مقررات حاکم بر داروخانه های بیمارستانی
اولین جلسه آموزش قوانین و مقررات حاکم بر داروخانه های بیمارستانی، جهت ارتقای سطح آگاهی و دانش مسئولین فنی و داروسازان شاغل در بیمارستانهای تابعه در معاونت غذا و داروی دانشگاه ایران در تاریخ1402/06/19 برگزار گردید.
دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت
دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها
دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها با هدف بروز رساندن اطلاعات کارشناسان اداره غذا ، از ساعت 08:00 لغایت10:30 صبح در سالن همایش های معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
مصرف کنندگان وارفارین در مصرف این گیاهان دارویی احتیاط کنند!
مصرف کنندگان وارفارین در مصرف این گیاهان دارویی احتیاط کنند!
گیاهان دارویی و فرآورده¬های گیاهی برای پیشگیری و درمان طیف وسیعی از ناخوشی¬های خفیف تا بیماری¬های مزمن به¬کار می¬روند و ممکن است تعداد زیادی از بیماران از چندین دارو و گیاه مختلف به طور همزمان استفاده نمایند. واضح است که پیش¬بینی تمام عوارض و تداخلات احتمالی ناشی از مصرف این فرآورده¬ها بسیار مشکل است و از طرف دیگر تصور عدم بروز تداخل نیز بی¬اساس می¬باشد. برای حل این مشکل، شناخت مکانیسم تداخلات گیاه ـ دارو ضروری به نظر می¬رسد. شناخت این مکانیسم¬ها باعث تشخیص تداخلات بالقوه شده و برای جلوگیری از بروز آنها می¬توان تصمیمات مناسبی را اتخاذ کرد. باید توجه داشت که مصرف توأم فرآورده¬های گیاهی و داروهای داروخانه ای همیشه باعث تداخل بالینی گیاه ـ دارو نمی¬شود؛ هر چند به هیچ عنوان نمی¬توان وجود تداخلات بالقوه آن را انکار نمود. در این مطلب کوتاه به آن دسته از گیاهان دارویی که احتمال تداخل آنها با وارفارین ـ به عنوان یک داروی ضد انعقاد مهم ـ وجود دارد پرداخته می¬شود.
معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی صدور پروانه های ساخت غذایی افزودنی ها برگزار شد.
به اطلاع می رساند دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت مواد غذایی افزودنی ها در تاریخ 23 مرداد ماه 1402 از ساعت 8 الی 11 صبح