***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

لیست اخبار صفحه :19
برگزاری کمیته FSMSمعاونت غذا ودارو
برگزاری کمیته FSMS

برگزاری کمیته FSMSمعاونت غذا ودارو

روز سه شنبه1402/07/18کمیته ارزیابی سیستم های ایمنی مواد غذایی در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو تشکیل گردید.

دهمین  جلسه کمیسیون فنی و قانونی در سال1402 برگزار گردید
دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی

دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در سال1402 برگزار گردید

دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در چهارم مهر ماه سال 1402 برگزار گردید.

اولین جلسه آموزش قوانین و مقررات حاکم بر داروخانه های بیمارستانی
برگزاری اولین جلسه آموزش قوانین و مقررات حاکم بر داروخانه های بیمارستانی

اولین جلسه آموزش قوانین و مقررات حاکم بر داروخانه های بیمارستانی

اولین جلسه آموزش قوانین و مقررات حاکم بر داروخانه های بیمارستانی، جهت ارتقای سطح آگاهی و دانش مسئولین فنی و داروسازان شاغل در بیمارستانهای تابعه در معاونت غذا و داروی دانشگاه ایران در تاریخ1402/06/19 برگزار گردید.

دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها
دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت

دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها

دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها با هدف بروز رساندن اطلاعات کارشناسان اداره غذا ، از ساعت 08:00 لغایت10:30 صبح در سالن همایش های معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

مصرف کنندگان وارفارین در مصرف این گیاهان دارویی احتیاط کنند!
مصرف کنندگان وارفارین در مصرف این گیاهان دارویی احتیاط کنند!

مصرف کنندگان وارفارین در مصرف این گیاهان دارویی احتیاط کنند!

گیاهان دارویی و فرآورده¬های گیاهی برای پیشگیری و درمان طیف وسیعی از ناخوشی¬های خفیف تا بیماری¬های مزمن به¬کار می¬روند و ممکن است تعداد زیادی از بیماران از چندین دارو و گیاه مختلف به طور همزمان استفاده نمایند. واضح است که پیش¬بینی تمام عوارض و تداخلات احتمالی ناشی از مصرف این فرآورده¬ها بسیار مشکل است و از طرف دیگر تصور عدم بروز تداخل نیز بی¬اساس می¬باشد. برای حل این مشکل، شناخت مکانیسم تداخلات گیاه ـ دارو ضروری به نظر می¬رسد. شناخت این مکانیسم¬ها باعث تشخیص تداخلات بالقوه شده و برای جلوگیری از بروز آنها می¬توان تصمیمات مناسبی را اتخاذ کرد. باید توجه داشت که مصرف توأم فرآورده¬های گیاهی و داروهای داروخانه ای همیشه باعث تداخل بالینی گیاه ـ دارو نمی¬شود؛ هر چند به هیچ عنوان نمی¬توان وجود تداخلات بالقوه آن را انکار نمود. در این مطلب کوتاه به آن دسته از گیاهان دارویی که احتمال تداخل آنها با وارفارین ـ به عنوان یک داروی ضد انعقاد مهم ـ وجود دارد پرداخته می¬شود.

Template settings