لیست اخبار صفحه :177
لزوم کاهش قند در فراورده هاي غذايي و آشاميدني

لزوم کاهش قند در فراورده هاي غذايي و آشاميدني

اگر به اطراف خود نگاه کنيد افرادي را مي‌شناسيد که دچار ديابت يا مرض قند شده‌اند و اين نشان از شيوع بالاي بيماري در جامعه دارد. مشکلي که ديابت براي فرد ايجاد مي‌کند عوارضي از قبيل سخت و شکننده شدن عروق خوني، سکته قلبي و مغزي، عوارض چشمي و شبکيه، مشکلات کليوي، زخم و عفونت در پا، ضعيف شدن سيستم ايمني و مشکلات سيستم اعصاب محيطي است.

برگزاري دوره آموزشي بهداشت مواد غذايي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران

برگزاري دوره آموزشي بهداشت مواد غذايي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران : دوره آموزشي " بهداشت مواد غذايي " در روز دوشنبه 5مهر ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي برگزار گرديد .

نشانگر رنگي

نشانگر رنگي

در خصوص نشانگر هاي تغذيه اي (چراغ راهنما تغذيه اي) اطلاعات مرتبط با محصول مصرفي به سهولت در اختيار مصرف کننده قرار مي گيرد.

Template settings