لیست اخبار صفحه :176
تجليل از کارشناسان برگزيده و 5 واحد توليدي برتر در مراسم روز جهاني غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

تجليل از کارشناسان برگزيده و 5 واحد توليدي برتر در مراسم روز جهاني غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

در مراسم روز جهاني غذا از 5واحد توليدي برتر و کارشناسان برگزيده معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران و شبکه هاي تحت پوشش اين معاونت، روز سه شنبه 27 مهرماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت ، تجليل شد.

برگزاري کارگاه سه روزه آموزشي صحه گذاري روش هاي آزمون آزمايشگاهي توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

برگزاري کارگاه سه روزه آموزشي صحه گذاري روش هاي آزمون آزمايشگاهي توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

کارگاه سه روزه آموزش صحه گذاري روش هاي آزمون آزمايشگاهي Course Method Validation Training در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران از 24 لغايت 26 مهرماه سال جاري برگزار شد.

برگزاري جلسه ارزيابي برنامه هاي پيش نيازي واحدهاي توليدي صنايع غذايي آشاميدني و آرايشي بهداشتي توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران

برگزاري جلسه ارزيابي برنامه هاي پيش نيازي واحدهاي توليدي صنايع غذايي آشاميدني و آرايشي بهداشتي توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران

در راستاي ارتقا و بهبود شرايط توليد کارخانجات و با توجه به تاثير مستقيم شرايط فني و بهداشتي واحدهاي توليدي مواد غذايي در کيفيت توليد مواد غذايي ، جلسه ارزيابي برنامه هاي پيش نيازي واحدهاي توليدي صنايع غذايي آشاميدني و آرايشي بهداشتي توسط اداره غذاي معاونت غذا و دارو چهارشنبه 14مهرماه سال جاري در سالن اجتماعات اين معاونت برگزار گرديد.

برگزاري دوره آموزشي آشنايي با مواد اوليه آرايشي و بهداشتي و روش هاي آزمون مربوطه در حوزه اداره نظارت بر موادغذايي معاونت غذا و دارو دانشگاه ?

برگزاري دوره آموزشي آشنايي با مواد اوليه آرايشي و بهداشتي و روش هاي آزمون مربوطه در حوزه اداره نظارت بر موادغذايي معاونت غذا و دارو دانشگاه ?

دوره آموزشي آشنايي با مواد اوليه آرايشي و بهداشتي و روش هاي آزمون مربوطه در روز دوشنبه 19 مهرماه سال جاري با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران و کارشناسان شبکه هاي تحت پوشش اين دانشگاه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

برگزاري اولين جلسه آموزشي آشنايي با نظام رديابي، رهگيري و کنترل اصالت فرآورده هاي سلامت محور توسط اداره نظارت بر داروي معاونت غذا و دارو دان

برگزاري اولين جلسه آموزشي آشنايي با نظام رديابي، رهگيري و کنترل اصالت فرآورده هاي سلامت محور توسط اداره نظارت بر داروي معاونت غذا و دارو دان

در راستاي تأکيد مقام معظم رهبري مبني بر مبارزه جدي با قاچاق کالاهاي سلامت محور و اجراي برنامه عملياتي ارائه شده اولين جلسه آموزشي آشنايي با نظام رديابي، رهگيري و کنترل اصالت فراورده هاي سلامت محور توسط اداره نظارت بر دارو و مواد اعتياد آور معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران در روز يکشنبه 18مهرماه 95 در سالن اجتماعات اين معاونت تشکيل شد.

برگزاري جلسه هماهنگي آئين نامه اعطا نشان ايمني و سلامت توسط اداره نظارت بر مواد غذايي معانت غذا و دارو دانشگاه ايران

برگزاري جلسه هماهنگي آئين نامه اعطا نشان ايمني و سلامت توسط اداره نظارت بر مواد غذايي معانت غذا و دارو دانشگاه ايران

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران: جلسه هماهنگي آئين نامه اعطا نشان ايمني و سلامت يکشنبه 11مهر ماه سال جاري در معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.

برگزاري مراسم پرفيض زيارت عاشوراء در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

برگزاري مراسم پرفيض زيارت عاشوراء در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

به مناسبت فرارسيدن ماه محرم و ايام عزاداري حضرت ابا عبدالله الحسين (عليه السلام) و سياهپوش شدن ساختمان معاونت، در دهه اول محرم هر روز صبح زيارت پرفيض عاشوراء با حضور کارکنان معاونت غذا و دارو برگزار مي گردد.

توصيه هاي بهداشتي توزيع نذورات در مراسم عزاداري، مساجد، تکايا و هيات ها

توصيه هاي بهداشتي توزيع نذورات در مراسم عزاداري، مساجد، تکايا و هيات ها

با عنايت به فرا رسيدن ماه محرم و ايام عزاداري حضرت سيد الشهداء (ع) ضمن عرض تسليت اين ايام سوگواري، به اطلاع مي رساند که عدم رعايت موازين بهداشتي در توزيع نذورات در مراسم عزاداري، مساجد، تکايا و هيات ها مي تواند احتمال بروز بيماري هاي مرتبط با غذا به وي‍‍ژه بيماري هاي عفوني روده اي را افزايش دهد.لذا موارد ذيل توصيه مي گردد

Template settings