برگزاري کلاس آموزشي بازرسي نوين در صنايع غذايي توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
در خصوص شيوه هاي جديد بازرسي در صنايع غذايي کلاس آموزشي" بازرسي نوين" چهارشنبه 26 آبان ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران : در خصوص شيوه هاي جديد بازرسي در صنايع غذايي کلاس آموزشي " بازرسي نوين" چهارشنبه 26 آبان ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار گرديد.
کلاس آموزشي بازرسي نوين با هدف ارتقاء سطح آگاهي و دانش کارشناسان مواد غذايي معاونت غذا ودارو و شبکه هاي تابعه، از شيوه هاي جديد بازرسي در صنايع غذايي در سطح توليد ،انبار ،واردات،عرضه تشکيل شد.
در اين کلاس آموزشي که توسط اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت غذا و دارو برگزار شد، پيرامون تعاريف بازرسي، بازرسي نوين، نحوه گزارش نويسي، وظايف و مسئوليت هاي بازرسي ، اصول اخلاقي در بازرسي ،اصول نوين بازرسي محصولات غذايي بر اساس ارزيابي ريسک ، مشکلات بازرسي مواد غذايي –آرايشي و بهداشتي توسط مدرس جلسه مهندس کاکوئي از سازمان غذا و دارو مطالبي ارائه گرديد.
همچنين در ادامه به مباحثي از قبيل تفسير آزمايشگاهي نمونه هاي غذايي ،گزينش بازرس ،تعيين اهداف بازرسي ،مهارتهاي ارتباطي بازرسان ،ارائه مستندات ،بازرسي هاي کمي وکيفي ، نيز پرداخته شد
LatentStyleCount="267">