برگزاري کلاس آموزشي کاهش درصد قندهاي ساده در فرمولاسيون مواد غذايي و آشاميدني در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
کلاس آموزشي کاهش درصد قندهاي ساده در فرمولاسيون مواد غذايي و آشاميدني در روز چهارشنبه19آبان ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معا ونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران :کلاس آموزشي کاهش درصد قندهاي ساده در فرمولاسيون مواد غذايي و آشاميدني در روز چهارشنبه19آبان ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار گرديد.
با توجه به شيوع روزافزون چاقي در کشور ،به منظور ارتقاء سطح آگاهي و دانش کارشناسان مواد غذايي معاونت غذا ودارو و شبکه هاي تابعه از چگونگي پيشگيري از چاقي و کاهش ميزان کالري دريافتي ،کلاس آموزشي کاهش درصد قندهاي ساده در فرمولاسيون مواد غذايي و آشاميدني تشکيل شد.
دراين کلاس آموزشي مطالبي پيرامون ارتباط ميزان قند مصرفي با چاقي وسندرم متابوليک ،شاخص گلايسميک انواع غذاها،ساختار انواع قندو نوع قند موجود در غذاها،انواع قندهاي مصنوعي ،استفاده از گياه استويا به عنوان شيرين کننده در محصولات غذايي و لزوم فرهنگ سازي در زمينه کاهش مصرف محصولات غذايي با قند بالا از جمله نوشابه، توسط مدرس کلاس آموزشي دکتر آرائيان ارائه شد.
LatentStyleCount="267">