لزوم کاهش قند در فراورده هاي غذايي و آشاميدني
اگر به اطراف خود نگاه کنيد افرادي را ميشناسيد که دچار ديابت يا مرض قند شدهاند و اين نشان از شيوع بالاي بيماري در جامعه دارد. مشکلي که ديابت براي فرد ايجاد ميکند عوارضي از قبيل سخت و شکننده شدن عروق خوني، سکته قلبي و مغزي، عوارض چشمي و شبکيه، مشکلات کليوي، زخم و عفونت در پا، ضعيف شدن سيستم ايمني و مشکلات سيستم اعصاب محيطي است.
برگزاري دوره آموزشي بهداشت مواد غذايي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران : دوره آموزشي " بهداشت مواد غذايي " در روز دوشنبه 5مهر ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي برگزار گرديد .
برگزاري کارگاه آموزشي دو روزه اصول و مباني استاندارد آزمايشگاهي توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
کارگاه دو روزه آموزشي اصول و مباني استاندارد ايزوآي اي سي 17025 در تاريخ سوم و چهارم مهرماه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد.
نشانگر رنگي
در خصوص نشانگر هاي تغذيه اي (چراغ راهنما تغذيه اي) اطلاعات مرتبط با محصول مصرفي به سهولت در اختيار مصرف کننده قرار مي گيرد.
فراخوان شرکت هاي پخش و توزيع مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي
فراخوان شرکت هاي پخش و توزيع مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي
استعلام مجوز محصولات درمانگر طبيعت
شرکت هايي با نامهاي درمانگر طبيعت و گلچين نوبر هيچگونه مجوزي اعم از توليد، توزيع و عرضه از اين اداره کل دارا نميباشند.
آغاز هفته دفاع مقدس گرامي باد
آغاز هفته دفاع مقدس گرامي باد
فراخوان عمومي پارک فناوري پرديس
فراخوان عمومي پارک فناوري پرديس
ششمين کميسيون قانوني ماده 20 امور داروخانه ها با رسيدگي به 26پرونده برگزار شد
در ششمين جلسه کميسيون قانوني ماده20 امور داروخانه ها در سال 95، به 26پرونده رسيدگي شد.
مراسم پرفيض دعاي عرفه در معاونت غذا و دارو برگزار شد
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران : همزمان با نهم ذالحجه روز عرفه دعاي روح بخش و پرفيض عرفه در معاونت غذا و دارو در روز عرفه برگزار گرديد.