اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

لیست اخبار صفحه :30
 درباره کربوبلاکرها چه میدانیم ؟
معاونت غذا و دارو

درباره کربوبلاکرها چه میدانیم ؟

کربوبلاکرها نوعی از مکمل های رژیم غذایی هستند که مانع از هضم کربوهیدرات ها می شوند و بطور مشخص به شما اجازه می دهند کربوهیدرات مصرف کنید بدون آنکه کالری ناخواسته ای دریافت کنید.

هپاتیت، راههای پیشگیری از آن، علائم و درمان
معاونت غذا و دارو

هپاتیت، راههای پیشگیری از آن، علائم و درمان

هپاتیت یک بیماری التهابی کبدی ست که توسط عوامل ویروسی و غیر ویروسی ایجاد می شود، مشکلات متعددی برای سلامتی فرد ایجاد می کند که بعضی از آنها می تواند منجر به مرگ بیمار گردد. پنج سویه اصلی ویروس های هپاتیت A,B,C,Dو E می باشد.دوسویه B و C منجر به هپاتیت مزمن در افراد شده و جزء شایع ترین علل سیروز کبدی، سرطان کبد و مرگ و میرهای مرتبط با هپاتیت هستند. برخی از انواع هپاتیت از طریق واکسیناسیون قابل پیشگیری هستند.

هفته پیشگیری از مسمومیت ها
معاونت غذا و دارو

هفته پیشگیری از مسمومیت ها

به گزارش واحد روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، از یکم لغایت هفتم آبان ماه به نام هفته پیشگیری از مسمومیت ها نامگذاری شده است.

سیزدهمین  جلسه کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 84 مورد  پرونده در 26 مهرماه  سال 1401 برگزار شد
معاونت غذا و دارو

سیزدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 84 مورد پرونده در 26 مهرماه سال 1401 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، 84 مورد پرونده در کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران

معاونت غذا ودارو دانشگاه ایران موفق به کسب رتبه نخست پایش ارزیابی عملکرد معاونت غذا و دارو سطح یک کشوری شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران:

معاونت غذا ودارو دانشگاه ایران موفق به کسب رتبه نخست پایش ارزیابی عملکرد معاونت غذا و دارو سطح یک کشوری شد

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران-معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب رتبه نخست در پایش ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کشوری در سال۱۴۰۰شد.

دوره آموزشی اصول کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی و دستگاه GC-MS
آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

دوره آموزشی اصول کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی و دستگاه GC-MS

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دوروزه اصول کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی و دستگاه GC-MS از 17 الی 18 مهرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

پسماندهای دارویی و روش های دفع آنها (امحاء)
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو بررسی کرد :

پسماندهای دارویی و روش های دفع آنها (امحاء)

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- یکی از موارد شایان توجه در زمینه حفظ و ارتقای شاخص سلامت فرد و جامعه، برخورد صحیح، آگاهانه و هماهنگ با تکنولوژی¬ های جدید و کارآمد در مبحث پسماند و مدیریت پسماند، از جمله پسماند اقلام دارویی و شیمیایی می باشد. پسماند یا زباله، به مواد جامد، مایع و گاز (غیر از فاضلاب) گفته می‌شود که به¬طور مستقیم یا غیر مستقیم، حاصل فعّالیّت انسان بوده و از نظر تولید کننده زاید تلقی می‌شود. در این مقاله دکتر علی قائمی نیا و نازنین نادری کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی پسماند های دارویی و انواع روش های دفع و امحای آنها می پردازند.

دوازدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 87پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

دوازدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 87پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – دوازدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 87پرونده ، روز سه شنبه 12مهرماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

Template settings