اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

لیست اخبار صفحه :28
 تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور
سازمان غذا و دارو اعلام کرد:

تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور

رئیس اداره شیرخشک سازمان غذا و دارو از تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: پروانه ساخت این فراورده ها صادر شده است و به زودی به تولید انبوه می رسد.

اتوفاژی چیست
کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی کرد:

اتوفاژی چیست

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- اتوفاژی درست مانند فشاردادن دگمه تنظیم مجدد در بدن است که موجب حذف زباله ها و خود تنظیمی بدن می شود و بقاء و سازگاری را به عنوان پاسخی به عوامل استرس زا و سموم انباشته شده در سلول های بدن ما افزایش می دهد. کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی به بررسی اتوفاژی از طریق تغذیه میپردازد.

هفدهمین  کمیسیون فنی و قانونی با بررسی57پرونده
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

هفدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی57پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – هفدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 57پرونده ، روز سه شنبه 22آذرماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

وبینار تخصصی اصول و تجویز منطقی آنتی بیوتیک در عفونت های وایرال
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

وبینار تخصصی اصول و تجویز منطقی آنتی بیوتیک در عفونت های وایرال

دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران وبینار تخصصی اصول و تجویز منطقی آنتی بیوتیک در عفونت های وایرال را روز سه شنبه 22 آذر ماه سال جاری برگزار کرد.

برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی
آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دو روزه کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی15و 16 آذرماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

کارگاه  آموزشی آشنایی با برنامه خود مراقبتی فردی و سازمانی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برگزار کرد:

کارگاه آموزشی آشنایی با برنامه خود مراقبتی فردی و سازمانی

کارگاه آموزشی آشنایی با برنامه خود مراقبتی فردی و سازمانی روز چهارشنبه 9 آذرماه سال جاری به همت دفتر واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

نشست اداره کل فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با  ادارات متناظر معاونت های غذا و دارو به میزبانی معاونت دانشگاه ایران
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برگزار کرد:

نشست اداره کل فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با ادارات متناظر معاونت های غذا و دارو به میزبانی معاونت دانشگاه ایران

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ـ در راستای همسان سازی بررسی اولیه پرونده فرآورده های طبیعی و سنتی، و به منظور تسریع در امر پاسخدهی به مکاتبات مراجعان، نشست ماهانه اداره کل فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل با ادارات متناظر معاونت های غذا و داروی منطقه 10 آمایشی به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران، روز یکشنبه 13 آذرماه1401 برگزار شد.

شانزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی98پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

شانزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی98پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – شانزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 98پرونده ، روز سه شنبه 8آذرماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

Template settings