اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

لیست اخبار صفحه :23
معاونت غذا ودارو دانشگاه ایران موفق به کسب رتبه نخست پایش ارزیابی عملکرد معاونت غذا و دارو سطح یک کشوری شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران:

معاونت غذا ودارو دانشگاه ایران موفق به کسب رتبه نخست پایش ارزیابی عملکرد معاونت غذا و دارو سطح یک کشوری شد

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران-معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب رتبه نخست در پایش ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کشوری در سال۱۴۰۰شد.

دوره آموزشی اصول کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی و دستگاه GC-MS
آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

دوره آموزشی اصول کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی و دستگاه GC-MS

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دوروزه اصول کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی و دستگاه GC-MS از 17 الی 18 مهرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

پسماندهای دارویی و روش های دفع آنها (امحاء)
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو بررسی کرد :

پسماندهای دارویی و روش های دفع آنها (امحاء)

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- یکی از موارد شایان توجه در زمینه حفظ و ارتقای شاخص سلامت فرد و جامعه، برخورد صحیح، آگاهانه و هماهنگ با تکنولوژی¬ های جدید و کارآمد در مبحث پسماند و مدیریت پسماند، از جمله پسماند اقلام دارویی و شیمیایی می باشد. پسماند یا زباله، به مواد جامد، مایع و گاز (غیر از فاضلاب) گفته می‌شود که به¬طور مستقیم یا غیر مستقیم، حاصل فعّالیّت انسان بوده و از نظر تولید کننده زاید تلقی می‌شود. در این مقاله دکتر علی قائمی نیا و نازنین نادری کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی پسماند های دارویی و انواع روش های دفع و امحای آنها می پردازند.

دوازدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 87پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

دوازدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 87پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – دوازدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 87پرونده ، روز سه شنبه 12مهرماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

نکات قابل توجه در مصرف دارو در افراد سالمند
به مناسبت یکم اکتبر برابر با 9 مهر ماه روز جهانی سالمند:

نکات قابل توجه در مصرف دارو در افراد سالمند

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- در افراد مسن نسبت به سایر گروه های سنی، به علت ابتلا به اغلب بیماری های مزمن، اکثراً تحت درمان با داروهایی از چندین گروه متفاوت دارویی هستند و به دلیل بروز بیماری های مختلف ناشی از افزایش سن، الگوی مصرف و تجویز دارو تغییر می کند.

جلسه شورای مدیران
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برگزار کرد:

جلسه شورای مدیران

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – جلسه شورای مدیران روز چهار شنبه 30شهریورماه 1401 در دفتر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

وبینار آموزشی آشنایی با اصول و مبانی داروسازی سنتی در داروخانه ها
اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

وبینار آموزشی آشنایی با اصول و مبانی داروسازی سنتی در داروخانه ها

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- سومین وبینار آموزشی از مجموعه فعالیت های آموزشی مصوب اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه در سال 1401 با موضوع "آشنایی با اصول و مبانی داروسازی سنتی در داروخانه ها" در تاریخ 30 شهریورماه1401 برگزار گردید.

Template settings