اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

لیست اخبار صفحه :17
چهارمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 94 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

چهارمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 94 پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – چهارمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 94 پرونده ، روز سه شنبه 30 خرداد ماه ۱۴۰2در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

برپایی غرفه در یازدهمین همایش و نمایشگاه مکمل های رژیمی- غذایی
در خرداد ماه 1402 معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

برپایی غرفه در یازدهمین همایش و نمایشگاه مکمل های رژیمی- غذایی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: غرفه فعالیت های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در یازدهمین همایش و نمایشگاه مکمل های رژیمی- غذایی برگزار گردید.

افتتاح آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه  ایران
با حضور رییس دانشگاه و معاون غذا و دارو انجام شد:

افتتاح آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه، دکتر مهران ولائی معاون غذا و دارو و فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در روز شنبه۱۳خرداد ماه سال۱۴۰۲ افتتاح شد.

اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی
کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران بررسی کرد :

اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- کلستریدیوم بوتولینوم یک باکتری گرم مثبت اسپور دار از جنس کلستریدیوم و عامل بیماری بوتولیسم می باشد. بوتولیسم یک بیماری فلج کننده جدی و نادر است که به وسیله سم حاصل از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می شود. در این مقاله مهندس ناهید میری کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی می پردازد.

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی99 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی99 پرونده

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 99پرونده ، روز سه شنبه 2 خرداد ماه ۱۴۰2در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

تقدیر از روابط عمومی معاونت غذا و دارو بعنوان روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران
در مراسم بزرگداشت روز ارتباطات و روابط عمومی اتفاق افتاد:

تقدیر از روابط عمومی معاونت غذا و دارو بعنوان روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران

در مراسم تقدیر روابط عمومی های دانشگاه علوم پزشکی ایران، مسئولین روابط عمومی ها به ترتیب عملکرد و کارنامه خود حائز رتبه و برگزیده شدند که در این رتبه بندی، نازنین نادری مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران نیز در لیست برترین ها قرار گرفت.

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- نوع گفتمان و برقراری ارتباط یک مجموعه با فضای بیرونی و حتی درونی خود، هنری است که خالق آن روابط عمومی ها هستند و در واقع تحقق یافتن این موضوع نیازمند دانش و تجربه ی تخصصی در این زمینه است. 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی بر تمامی تلاشگران عرصه ارتباطات و روابط عمومی مبارک باد.

اولین جلسه کمیته عدم انطباق  با بررسی 21 مورد پرونده  برگزار شد
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

اولین جلسه کمیته عدم انطباق با بررسی 21 مورد پرونده برگزار شد

21مورد پرونده در اولین جلسه کمیته عدم انطباق های فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی موارد مرتبط با بازرسی ، جواب آزمون ، شکایتی ، PMS و متفرقه همچنین بررسی فرم ها و مدارک مرتبط با حیطه وظایف مدیریت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی با حضور دکترفرهاد بارانی مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی ، مهندس فریبا ابراهیمی مدیرآزمایشگاه ،روسای ادارات ،کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان شهریار،ملارد،بهارستان،شهرقدس و رباط کریم روز سه شنبه 19 اردیبشهت ماه1402 در محل معاونت غذا و دارو تشکیل گردید.

Template settings