اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

لیست اخبار صفحه :14
نشست آموزشی با همکاران شبکه های بهداشت و درمان شهریار و رباط کریم
با هدف تبادل تجربیات اداره طبیعی سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو ایران برگزار کرد:

نشست آموزشی با همکاران شبکه های بهداشت و درمان شهریار و رباط کریم

در راستای آموزش، تبادل تجربیات و مروری بر آخرین ضوابط ابلاغی، در تیر ماه 1402 نشستی با حضور کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در شبکه بهداشت و درمان قدس برگزار گردید.

امنیت غذایی و ایمنی مواد غذایی
کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو بررسی کرد :

امنیت غذایی و ایمنی مواد غذایی

امنیت غذایی و ایمنی غذایی مفاهـــیمی متفاوت اما مرتبط با یکدیگرند و تاثیری عمیق بر کیفیت زندگی انسان دارند. در این مقاله مهندس هنری کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی امنیت غذایی و اهمین ایمنی موادغذایی می پردازد.

هم اندیشی بهبود توزیع شیرخشک های رگولار ( غیر رژیمی)
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

هم اندیشی بهبود توزیع شیرخشک های رگولار ( غیر رژیمی)

با توجه به وجود مشکلات متعدد توزیع و پخش شیرخشک های رگولار (غیر رژیمی) در داروخانه های تحت پوشش، جلسه ای در روز یکشنبه یکم مرداد ماه 1402 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

مراسم روح بخش و پرفیض زیارت عاشورا
در دهه اول محرم در معاونت غذا و دارو در حال برگزاری می باشد

مراسم روح بخش و پرفیض زیارت عاشورا

همزمان با دهه اول ماه محرم مراسم زیارت عاشورا و عزاداری سید و سالار شهیدان هر روز صبح در سالن اجتماعات معاونت با حضور کارکنان برگزار شد.

تمرکز امور مرتبط با شناسنامه، نمایندگی و ارزیابی خدمات پس از فروش در معاونت غذا و داروی دانشگاه  ایران
اطلاعیه اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو:

تمرکز امور مرتبط با شناسنامه، نمایندگی و ارزیابی خدمات پس از فروش در معاونت غذا و داروی دانشگاه ایران

اطلاعیه مربوط به تمرکز امور مرتبط با شناسنامه، نمایندگی و ارزیابی خدمات پس از فروش شرکت های تجهیزات پزشکی منتشر شد.

چهارمین کمیسیون قانونی ماده ۲۰ امور داروخانه های معاونت غذا و دارو
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

چهارمین کمیسیون قانونی ماده ۲۰ امور داروخانه های معاونت غذا و دارو

یازدهمین جلسه کمیسیون قانونی ماده ۲۰ داروخانه های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با رسیدگی به81پرونده روز یکشنبه 25 تیرماه 1402 در دفتر معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار گردید.

Template settings