اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/03/06 - 11:29
  • - تعداد بازدید: 210
  • - تعداد بازدید کنندگان: 194
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

هفته ملی بدون دخانیات 3 تا 9 خرداد

هم‌زمان با هفته ملی بدون دخانیات: افشای ترفندهای صنایع دخانی، گامی مهم برای ایجاد نسلی عاری از دخانیات

349774.mp3 هفته ملی بدون دخانیات 3 تا 9 خرداد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، هم‌زمان با هفته ملی بدون دخانیات و با شعار افشای ترفندهای صنایع دخانی؛ برای نسلی عاری از دخانیات، این معاونت در راستای سیاست‌های ملی و جهانی کنترل دخانیات، بر اهمیت آگاهی‌بخشی عمومی و نقش پیشگیری در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد.

 

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، سالانه بیش از ۸ میلیون نفر در جهان بر اثر مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند. دخانیات یکی از اصلی‌ترین عوامل خطر در ابتلا به بیماری‌های مزمن و کشنده‌ای نظیر سرطان ریه، بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD)، برونشیت مزمن، آمفیزم، بیماری‌های قلبی و عروقی، سکته قلبی و مغزی، فشار خون بالا و انواع سرطان‌های دهان، گلو و مری به شمار می‌رود. همچنین آسیب‌های جدی به سلامت دهان و دندان از جمله بیماری‌های لثه، پوسیدگی دندان و بوی بد دهان نیز از دیگر عوارض مصرف دخانیات است.

 

علاوه بر خطرات جسمی، مصرف دخانیات پیامدهای اجتماعی و اقتصادی گسترده‌ای دارد که از جمله آن می‌توان به افزایش هزینه‌های درمانی، کاهش بهره‌وری نیروی کار و تخریب محیط زیست اشاره کرد. این موارد، اهمیت اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های پیشگیرانه را دوچندان می‌کند.

 

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در طول این هفته، با هدف ارتقای آگاهی عمومی، برنامه‌های متعددی را در قالب آموزش‌های همگانی، انتشار محتوای هشداردهنده و اطلاع‌رسانی محیطی و رسانه‌ای در دستور کار قرار داده و تلاش دارد با جلب مشارکت عمومی، گامی مؤثر در جهت کاهش مصرف دخانیات و حمایت از نسل‌های آینده بردارد.

این گزارش با همکاری واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو تهیه شده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 349774
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings