اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1401/09/21 - 07:44
  • - تعداد بازدید: 547
  • - تعداد بازدید کنندگان: 476
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دو روزه کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی15و 16 آذرماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

8775.mp3 برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی

آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

 

برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی

 

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دو روزه کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی15و 16 آذرماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

در این دوره  پس از توضیحات اولیه در خصوص آزمون های عمومی در کنترل کیفیت انواع روغن و روش های شناسایی کمی و کیفی تقلبات رایج در این فرآورده ها به کارشناسان حاضر در جلسه، به طور خاص شناسایی تقلبات روغن کره کاکائو، روغن زیتون و کره مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 8775
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings