اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

لیست اخبار صفحه :24
کیفیت خواب و مصرف دخانیات
کارشناسان دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات و مبارزه با مواد مخدر بررسی کردند:

کیفیت خواب و مصرف دخانیات

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: افراد سیگاری در مقایسه با عموم جمعیت از کیفیت خواب پایین تری برخوردار هستند.در این مقاله دکتر ژینا محمودی و دکتر مونا خاک بو کارشناسان اداره داروی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به بررسی کیفیت خواب و مصرف دخانیات و مقایسه تاثیر ورزش بر بهبود کیفیت خواب در افراد سیگاری و غیرسیگاری می پردازند.

برگزاری دوره آموزشی " توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی "
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

برگزاری دوره آموزشی " توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی "

با عنایت به نیازسنجی آموزشی سال 1402 ، دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی " در روز دوشنبه مورخ 29 خرداد ماه 1402 از ساعت 8 الی 12 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان اداره غذا ستاد و شبکه های تابعه و نیز مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی حوزه دانشگاه برگزار گردید.

چهارمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 94 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

چهارمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 94 پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – چهارمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 94 پرونده ، روز سه شنبه 30 خرداد ماه ۱۴۰2در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

برپایی غرفه در یازدهمین همایش و نمایشگاه مکمل های رژیمی- غذایی
در خرداد ماه 1402 معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

برپایی غرفه در یازدهمین همایش و نمایشگاه مکمل های رژیمی- غذایی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: غرفه فعالیت های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در یازدهمین همایش و نمایشگاه مکمل های رژیمی- غذایی برگزار گردید.

افتتاح آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه  ایران
با حضور رییس دانشگاه و معاون غذا و دارو انجام شد:

افتتاح آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

آزمایشگاه کنترل تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه، دکتر مهران ولائی معاون غذا و دارو و فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در روز شنبه۱۳خرداد ماه سال۱۴۰۲ افتتاح شد.

اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی
کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران بررسی کرد :

اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- کلستریدیوم بوتولینوم یک باکتری گرم مثبت اسپور دار از جنس کلستریدیوم و عامل بیماری بوتولیسم می باشد. بوتولیسم یک بیماری فلج کننده جدی و نادر است که به وسیله سم حاصل از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می شود. در این مقاله مهندس ناهید میری کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی می پردازد.

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی99 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی99 پرونده

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 99پرونده ، روز سه شنبه 2 خرداد ماه ۱۴۰2در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

Template settings