اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

لیست اخبار صفحه :22
مقاومت آنتی بیوتیکی، بحران جهانی
معاونت غذا و دارو

مقاومت آنتی بیوتیکی، بحران جهانی

ظهور سریع باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک ها در سراسر جهان در حال رخ دادن است، آنتی بیوتیکهایی که علم پزشکی را متحول کرده و جان میلیون ها انسان را نجات داده اند

تغذیه کودکان بیش فعال
معاونت غذا و دارو

تغذیه کودکان بیش فعال

برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف شکر ممکن است سطح آدرنالین خون را در کودکان به میزان ١٠ برابر افزایش دھد، بنابراین بین رفتارھای خشونت آمیز و دریافت شکر، ارتباط مستقیم وجود دارد. خودداری از مصرف غذاھای آماده، نوشـابه و شـیرینیجـات در ایـن زمینـه بسـیار مـوثر مـی باشد.

کاربرد و اثرات ایزوتیازولینون ها در فرآورده های آرایشی-بهداشتی
معاونت غذا و دارو

کاربرد و اثرات ایزوتیازولینون ها در فرآورده های آرایشی-بهداشتی

آلودگی میکروبی یکی از مشکلات مهم در فرایند تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی است. این محصولات به دلیل دارا بودن آب، روغن، پپتید ها و کربوهیدرات ها محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم ها بوده

"لیراگلوتاید" یک تیر و سه نشان
معاونت غذا و دارو

"لیراگلوتاید" یک تیر و سه نشان

در ژانویه 2010، داروی لیراگلوتاید(فرم تزریقی)از FDA برای بهبود کنترل قند خون در بزرگسالان تاییدیه گرفت

چهاردهمین  جلسه کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 96 مورد پرونده در10 آذرماه  سال 1401 برگزار شد
معاونت غذا و دارو

چهاردهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 96 مورد پرونده در10 آذرماه سال 1401 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، 96 مورد پرونده در کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور جناب آقای دکتر مهران ولائی

 درباره کربوبلاکرها چه میدانیم ؟
معاونت غذا و دارو

درباره کربوبلاکرها چه میدانیم ؟

کربوبلاکرها نوعی از مکمل های رژیم غذایی هستند که مانع از هضم کربوهیدرات ها می شوند و بطور مشخص به شما اجازه می دهند کربوهیدرات مصرف کنید بدون آنکه کالری ناخواسته ای دریافت کنید.

هپاتیت، راههای پیشگیری از آن، علائم و درمان
معاونت غذا و دارو

هپاتیت، راههای پیشگیری از آن، علائم و درمان

هپاتیت یک بیماری التهابی کبدی ست که توسط عوامل ویروسی و غیر ویروسی ایجاد می شود، مشکلات متعددی برای سلامتی فرد ایجاد می کند که بعضی از آنها می تواند منجر به مرگ بیمار گردد. پنج سویه اصلی ویروس های هپاتیت A,B,C,Dو E می باشد.دوسویه B و C منجر به هپاتیت مزمن در افراد شده و جزء شایع ترین علل سیروز کبدی، سرطان کبد و مرگ و میرهای مرتبط با هپاتیت هستند. برخی از انواع هپاتیت از طریق واکسیناسیون قابل پیشگیری هستند.

هفته پیشگیری از مسمومیت ها
معاونت غذا و دارو

هفته پیشگیری از مسمومیت ها

به گزارش واحد روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، از یکم لغایت هفتم آبان ماه به نام هفته پیشگیری از مسمومیت ها نامگذاری شده است.

سیزدهمین  جلسه کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 84 مورد  پرونده در 26 مهرماه  سال 1401 برگزار شد
معاونت غذا و دارو

سیزدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 84 مورد پرونده در 26 مهرماه سال 1401 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، 84 مورد پرونده در کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران

Template settings