***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

لیست اخبار صفحه :2
رویداد برخط آموزشی ارتقا با صنعت
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

رویداد برخط آموزشی ارتقا با صنعت

برگزاری رویداد برخط 'ارتقا با صنعت' با تدریس دکتر مهروی در راستای کارآفرینی و خلق ثروت در حوزه معاونت غذا و دارو.

نوزدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

نوزدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی

نوزدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه‌های بهداشتی و مجوزها در این معاونت برگزار شد.

ایمنی و بهداشت مواد غذایی در بیمارستان‌ها
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

ایمنی و بهداشت مواد غذایی در بیمارستان‌ها

بهداشت مواد غذایی در بیمارستان‌ها کلیدی است زیرا بیماران با سیستم ایمنی ضعیف‌تر هستند و هرگونه آلودگی غذایی می‌تواند منجر به عوارض جدی شود. رعایت اصول ایمنی در تهیه، پخت، نگهداری و سرو غذا ضروری است.

Template settings
Close menu