معاونت غذا و دارو
برگزاری کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن
کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان برگزار گردید .
معاونت غذا و دارو
حق بر خورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آینده روشن تر
به مناسبت گرامی داشت روز جهانی غذا و شعار« حق برخورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آینده ای روشن تر »
روز جهانی غذا
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
25 مهر ماه (16اکتبر) روز جهانی غذا را به همه دست اندرکاران حوزه غذا تبریک عرض می نمایم.
روز جهانی غذا
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی
فرا رسیدن روز جهانی غذا را به دست اندرکاران تامین سلامت غذایی تبریک گفت