***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1404/09/09 - 09:16
  • - تعداد بازدید: 132
  • - تعداد بازدید کنندگان: 105
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

بازدید معاون غذا و دارو از کارخانه کاله تهران

معاون غذا و دارو دانشگاه از خطوط تولید و کنترل کیفیت کارخانه کاله تهران بازدید و جزئیات فرآیندهای نظارتی، وضعیت مواد اولیه، شیوه‌های قرنطینه و استانداردهای رعایت‌شده در تولید فرآورده‌های لبنی را بررسی کرد. در این بازدید، پایبندی به ضوابط سازمان غذا و دارو و گسترش تعاملات آموزشی میان کارخانه و دانشگاه به‌عنوان گامی مؤثر در ارتقای دانش تخصصی و بهبود کیفیت محصولات مورد تأکید قرار گرفت.

363063.mp3 بازدید معاون غذا و دارو از کارخانه کاله تهران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر محمدمهدی مجاهدیان، معاون غذا و دارو در این بازدید با حضور در خطوط مختلف تولید و کنترل کیفیت کارخانه کاله تهران، جزئیات فرآیندهای نظارتی، وضعیت مواد اولیه، شیوه‌های قرنطینه و استانداردهای به‌کاررفته در تولید فرآورده‌های لبنی را با دقت بررسی کرد. در این رویداد، دکتر بارانی، مدیر اداره غذا و آشامیدنی و آرایشی‌بهداشتی معاونت غذا و دارو نیز همراه بود.

دکتر مجاهدیان در جریان ارزیابی واحدهای تخصصی شرکت، رعایت استانداردهای ملی و الزامات سازمان غذا و دارو را پایه اعتماد عمومی به محصولات لبنی دانست و تأکید کرد که حفظ این استانداردها تنها با نظارت مستمر، شفافیت کامل و به‌روزرسانی روش‌های کنترل کیفیت امکان‌پذیر است. وی همچنین توسعه و گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های آموزشی میان کارخانه کاله تهران و دانشگاه علوم پزشکی ایران را از اقدامات مهم و مؤثر در ارتقای دانش تخصصی و بهبود کیفیت فرآورده‌های غذایی عنوان کرد.

وی ضمن گفت‌وگو با مدیران فنی کاله، اجرای سیاست‌های سلامت‌محور، مدیریت ریسک در زنجیره تأمین و ارتقای فرآیندهای پایش را از اولویت‌های مهم معاونت غذا و دارو معرفی کرد و همکاری نزدیک مجموعه‌های تولیدی با دانشگاه علوم پزشکی ایران را عامل مهم افزایش کیفیت و عدالت در دسترسی به محصولات سالم دانست.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 363063
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings