اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

لیست اخبار صفحه :43
مهم‌ترین عارضه گیاه‌خوار بودن بروز کمبودهای بالقوه تغذیه‌ای است.
کمبودهای بالقوه تغذیه‌ای، مهم‌ترین عارضه گیاه‌خواری

مهم‌ترین عارضه گیاه‌خوار بودن بروز کمبودهای بالقوه تغذیه‌ای است.

دکتر آزاده رئیس دانا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: برای آشنایی مردم با گیاه‌خواری، ترویج سبک زندگی سالم بدون گوشت، و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، رعایت حقوق حیوانات و حفاظت از محیط زیست، گیاه‌خواری در سال ۱۹۷۷ توسط انجمن گیاه‌خواران آمریکای شمالی(NAVS) به ثبت رسید و مورد توجه قرار گرفت.

جلسه آموزشی بازرسی
جلسه آموزشی بازرسی

جلسه آموزشی بازرسی

روز سه شنبه 1402/08/09 جلسه آموزش بازرسی با حضور کلیه بازرسان و کارشناسان داروخانه های خصوصی، بیمارستانی، شرکتهای پخش و شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای تحت نظارت در سالن اجتماعات معاونت برگزار گردید.

جلسه مشترک مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی و معاون غذا و دارو دانشگاه
مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی

جلسه مشترک مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی و معاون غذا و دارو دانشگاه

جلسه مشترک مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی و معاون غذا و دارو دانشگاه در خصوص ادامه راه اندازی آزمایشگاه کنترل کیفیت تجهیزات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

کلاس آموزشی نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی
شناسایی کالاهای قاچاق

کلاس آموزشی نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

کلاس آموزشی تحت عنوان نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی(آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا،و مجوزهای بهداشتی) در تاریخ 1402/08/07 در سرای محله نظامی گنجوی(شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناس این معاونت برگزار گردید

Template settings