اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1402/08/08 - 10:51
  • - تعداد بازدید: 710
  • - تعداد بازدید کنندگان: 628
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
شناسایی کالاهای قاچاق

کلاس آموزشی نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

کلاس آموزشی تحت عنوان نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی(آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا،و مجوزهای بهداشتی) در تاریخ 1402/08/07 در سرای محله نظامی گنجوی(شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناس این معاونت برگزار گردید

37617.mp3 کلاس آموزشی نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:

       

در راستای انجام امور فرهنگی معاونت، کلاس آموزشی تحت عنوان نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی(آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا،و مجوزهای بهداشتی) در تاریخ 07/08/1402 در سرای محله نظامی گنجوی(شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناس این معاونت برگزار گردید. هدف از برگزاری این کلاس آموزشی آشنایی با ساختار برچسب اصالت، و تشخیص کالای قاچاق آرایشی و غذایی بود.

مباحث تشریح شده در این کلاس به شرح ذیل است:

-آشنایی با نحوره کنترل مندرجات اقلام آرایشی و غذایی تولید داخل

-آشنایی با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا

-مضرات کالاهای وارداتی قاچاق و غیر مجاز آرایشی و غذایی

- آشنایی با مفاهیم UID، GTIN، Batch Number، QR Code،TTAC.

-کالاهایی که نیازمند برچسب اصالت هستند.

- بررسی راه های شناخت برچسب اصالت تقلبی و اصیل.

-فرایند بازرسی و تشخیص کالای آرایشی و غذایی وارداتی قاچاق.

-آشنایی با نرم افزار TTAC  

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37617
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings