اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

لیست اخبار صفحه :47
نشست آموزشی با همکاران شبکه های بهداشت و درمان شهریار و رباط کریم
با هدف تبادل تجربیات اداره طبیعی سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو ایران برگزار کرد:

نشست آموزشی با همکاران شبکه های بهداشت و درمان شهریار و رباط کریم

در راستای آموزش، تبادل تجربیات و مروری بر آخرین ضوابط ابلاغی، در تیر ماه 1402 نشستی با حضور کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در شبکه بهداشت و درمان قدس برگزار گردید.

امنیت غذایی و ایمنی مواد غذایی
کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو بررسی کرد :

امنیت غذایی و ایمنی مواد غذایی

امنیت غذایی و ایمنی غذایی مفاهـــیمی متفاوت اما مرتبط با یکدیگرند و تاثیری عمیق بر کیفیت زندگی انسان دارند. در این مقاله مهندس هنری کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی امنیت غذایی و اهمین ایمنی موادغذایی می پردازد.

هم اندیشی بهبود توزیع شیرخشک های رگولار ( غیر رژیمی)
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

هم اندیشی بهبود توزیع شیرخشک های رگولار ( غیر رژیمی)

با توجه به وجود مشکلات متعدد توزیع و پخش شیرخشک های رگولار (غیر رژیمی) در داروخانه های تحت پوشش، جلسه ای در روز یکشنبه یکم مرداد ماه 1402 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

مراسم روح بخش و پرفیض زیارت عاشورا
در دهه اول محرم در معاونت غذا و دارو در حال برگزاری می باشد

مراسم روح بخش و پرفیض زیارت عاشورا

همزمان با دهه اول ماه محرم مراسم زیارت عاشورا و عزاداری سید و سالار شهیدان هر روز صبح در سالن اجتماعات معاونت با حضور کارکنان برگزار شد.

تمرکز امور مرتبط با شناسنامه، نمایندگی و ارزیابی خدمات پس از فروش در معاونت غذا و داروی دانشگاه  ایران
اطلاعیه اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو:

تمرکز امور مرتبط با شناسنامه، نمایندگی و ارزیابی خدمات پس از فروش در معاونت غذا و داروی دانشگاه ایران

اطلاعیه مربوط به تمرکز امور مرتبط با شناسنامه، نمایندگی و ارزیابی خدمات پس از فروش شرکت های تجهیزات پزشکی منتشر شد.

چهارمین کمیسیون قانونی ماده ۲۰ امور داروخانه های معاونت غذا و دارو
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

چهارمین کمیسیون قانونی ماده ۲۰ امور داروخانه های معاونت غذا و دارو

یازدهمین جلسه کمیسیون قانونی ماده ۲۰ داروخانه های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با رسیدگی به81پرونده روز یکشنبه 25 تیرماه 1402 در دفتر معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار گردید.

Template settings