لیست اخبار صفحه :26
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو منصوب شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو منصوب شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران، طی حکمی از سوی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ،دکتر فرهاد بارانی به عنوان سرپرست مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی این معاونت منصوب شد

اقدامات اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه ایران  در نوروز 1402 اعلام شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

اقدامات اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه ایران در نوروز 1402 اعلام شد

با توجه به فرارسیدن ایام نوروز سال 1402 و نظر به اهمیت انجام پیش¬بینی¬های لازم در زمینه ارائه بهترین خدمات به هموطنان گرامی، رییس اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه، اقدامات انجام شده توسط آن اداره را اعلام کرد.

بیست و سومین  کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 80 پرونده
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

بیست و سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 80 پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – بیست و سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 80 پرونده ، روز سه شنبه 16 اسفند ماه1401 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

گیاهخواری در ورزشکاران
کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران بررسی کرد:

گیاهخواری در ورزشکاران

محققان می خواهند بدانند آیا ورزشکاران به دلیل رژیم غذایی گیاهی نتایج بهتری در عملکرد خوددارند یا خیر و اگر چنین است چگونه این رژیم ها عملکرد ورزشی را بهبود می بخشند.در این مقاله مهندس زهره هنری کارشناس مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی به مبحث گیاهخواری در ورزشکاران می پردازد.

مروری بر طبقه بندی سموم آفت کش
کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو بررسی کرد:

مروری بر طبقه بندی سموم آفت کش

نظر به کاربرد گسترده سموم دفع آفات نباتی در انواع محصولات کشاورزی و اهمیت سموم به عنوان یکی از آلاینده های مهم ، شناخت تعاریف ، طبقه بندی و روش پایش در این حوزه قابل توجه می باشد، لذا در این نوشتار مهندس ایران رحمی زاد مروری بر تعاریف و طبقه بندی سموم آفت کش خواهد داشت.

کاربرد باکتریوفاژها در ایمنی مواد غذایی
کارشناس مسئول آزمایشگاه معاونت غذا و دارو ایران بررسی کرد:

کاربرد باکتریوفاژها در ایمنی مواد غذایی

این واقعیت که فاژها در حال حاضر به عنوان عوامل کنترل زیستی در بخشهای تولید مواد غذایی استفاده می شوند ، توانایی آنها را به عنوان رویکردهای مکمل کارا، جهت کنترل پانوژنهای مضر در مواد غذایی در بسیاری از شرایط، ثابت می کند.در این مقاله مهندس معصومه میرزازاده کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ایران به بررسی کاربرد باکتریوفاژها در ایمنی مواد غذایی می پردازد.

Template settings