لیست اخبار صفحه :25
اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی
کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران بررسی کرد :

اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- کلستریدیوم بوتولینوم یک باکتری گرم مثبت اسپور دار از جنس کلستریدیوم و عامل بیماری بوتولیسم می باشد. بوتولیسم یک بیماری فلج کننده جدی و نادر است که به وسیله سم حاصل از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می شود. در این مقاله مهندس ناهید میری کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی اهمیت باکتری های کلستریدیوم در مواد غذایی می پردازد.

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی99 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی99 پرونده

سومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 99پرونده ، روز سه شنبه 2 خرداد ماه ۱۴۰2در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

تقدیر از روابط عمومی معاونت غذا و دارو بعنوان روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران
در مراسم بزرگداشت روز ارتباطات و روابط عمومی اتفاق افتاد:

تقدیر از روابط عمومی معاونت غذا و دارو بعنوان روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران

در مراسم تقدیر روابط عمومی های دانشگاه علوم پزشکی ایران، مسئولین روابط عمومی ها به ترتیب عملکرد و کارنامه خود حائز رتبه و برگزیده شدند که در این رتبه بندی، نازنین نادری مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران نیز در لیست برترین ها قرار گرفت.

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد

27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- نوع گفتمان و برقراری ارتباط یک مجموعه با فضای بیرونی و حتی درونی خود، هنری است که خالق آن روابط عمومی ها هستند و در واقع تحقق یافتن این موضوع نیازمند دانش و تجربه ی تخصصی در این زمینه است. 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی بر تمامی تلاشگران عرصه ارتباطات و روابط عمومی مبارک باد.

اولین جلسه کمیته عدم انطباق  با بررسی 21 مورد پرونده  برگزار شد
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

اولین جلسه کمیته عدم انطباق با بررسی 21 مورد پرونده برگزار شد

21مورد پرونده در اولین جلسه کمیته عدم انطباق های فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی موارد مرتبط با بازرسی ، جواب آزمون ، شکایتی ، PMS و متفرقه همچنین بررسی فرم ها و مدارک مرتبط با حیطه وظایف مدیریت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی با حضور دکترفرهاد بارانی مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی ، مهندس فریبا ابراهیمی مدیرآزمایشگاه ،روسای ادارات ،کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان شهریار،ملارد،بهارستان،شهرقدس و رباط کریم روز سه شنبه 19 اردیبشهت ماه1402 در محل معاونت غذا و دارو تشکیل گردید.

روز جهانی تالاسمی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

روز جهانی تالاسمی

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- درسال 1994 فدراسیون بین المللی تالاسمی ( TIF ) هشتم می را به منظور افزایش آگاهی عموم مردم و تصمیم گیران این حوزه، ترویج مبارزه بیماران با این بیماری ،گرامیداشت یاد و خاطره جورج انگلزوس و تمام کسانی که بر اثر این بیماری جانشان را از دست داده اند و تجدید پیمان برای مبارزه تا یافتن درمان نهایی تالاسمی ، روز جهانی تالاسمی نام گذاری کرده است.

دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی30 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی30 پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 30پرونده ، روز سه شنبه 12 اردیبهشت ماه ۱۴۰2در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

مراسم تکریم و معارفه مدیر اداره نظارت بر مواد غذائی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

مراسم تکریم و معارفه مدیر اداره نظارت بر مواد غذائی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : مراسم تکریم و معارفه اداره نظارت بر مواد غذائی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی با حضور معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ، روسای ادارات وکارشناسان در سالن اجتماعات معاونت در روز چهارشنبه 6اردیبهشت ماه1402 برگزار گردید.

Template settings