معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
کارگاه آموزشی آشنایی با روغن ها و پاسخ علمی به باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها
به مناسبت هفته پویش ملی تغذیه سالم، کارگاه آموزشی "آشنایی با روغن ها و پاسخ علمی به باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها" از سوی این معاونت در سرای محله ساعی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ همزمان با آغاز پویش ملی تغذیه سالم با شعار، روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم، در راستای گسترش فرهنگ صحیح انتخاب کالا و افزایش آگاهی شهروندان کارگاه آموزشی با عنوان آشنایی با روغن ها و پاسخ علمی به باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها با حضور کارشناس علوم تغذیه از سوی معاونت غذا و دارو در محل سرای محله ساعی برای گروه هدف عموم مردم برگزار شد. در این کارگاه ضمن تشریح مباحث تغذیه سالم و معرفی انواع روغن ها و چربی ها، نحوه صحیح انتخاب روغن ها در هنگام خرید با توجه به برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای، روش های نگهداری انواع روغن ها و چربی ها، چگونگی دفع پسماند روغن های مصرفی و راه های تشخیص اصالت و سلامت محصولات غذایی در زمان انتخاب ضمن توزیع پمفلت آشنایی با نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور در بین شرکت کنندگان، توضیحات کامل ارائه شد و در ادامه به سوالات شرکت کنندگان و ارائه پاسخ در خصوص باورهای نادرست در مورد روغن ها و چربی ها پرداخته شد.
کامنت