• 1403/10/08 - 09:45
  • - تعداد بازدید: 43
  • - تعداد بازدید کنندگان: 32
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

برگزاری کارگاه تخصصی آشنایی سامانه ثبت فرآورده های غذایی و آشامیدنی

کارگاه تخصصی سامانه ثبت فرآورده های غذایی و آشامیدنی (پروانه ساخت الکترونیک) در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

342818.mp3 برگزاری کارگاه تخصصی آشنایی سامانه ثبت فرآورده های غذایی و آشامیدنی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ به منظور آشنایی هرچه بیشتر کارشناسان و مسئولین فنی، کارگاه یک‌روزه‌ای با محوریت سامانه‌ ثبت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی (پروانه‌ ساخت الکترونیک)، توسط کارشناسان اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد. در این کارگاه، کارشناسان معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی و همچنین مسئولین فنی واحدهای تولیدی فرآورده‌های لبنی، آب آشامیدنی و معدنی و عرقیات گیاهی حضور داشتند.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 342818
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings