لیست اخبار صفحه :33
تازه های علم تغذیه در پیشگیری از آلزایمر
کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی کرد:

تازه های علم تغذیه در پیشگیری از آلزایمر

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- آن دسته از افرادی که دچار مشکلات فراموشی و نظایر آن نیستند در برنامه غذایی خود غذاهایی سرشار از ویتامین ای گنجانده اند و ویتامین ای رادیکال های آزاد را که احتمالا می توانند به سلول های مغز آسیب بزنند را مهار می کند.در این مقاله مهندس زهره هنری به بررسی تازه های علم تغذیه در پیشگیری از آلزایمر می پردازد

 دوره آموزشی تخمین عدم قطعیت
آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

دوره آموزشی تخمین عدم قطعیت

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- در راستای اجرای اولویت های آموزشی مداوم، دوره تخمین عدم قطعیت، مدیریت آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی روز دوشنبه 7شهریورماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت برگزار گردید.

دهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی53پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

دهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی53پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – دهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 53پرونده ، روز سه شنبه 8 شهریورماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

کمیته آزمایشگاه های همکار و مجاز
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

کمیته آزمایشگاه های همکار و مجاز

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- جلسه کارشناسی، هماهنگی برنامه ریزی و اجرایی آزمایشگاه همکار و مجاز معاونت غذا و دارو در روز یکشنبه ششم شهریور سال 1401 در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

مراسم روز کارمند روز داروساز و تجلیل از همکاران پیشکسوت دانشگاه ایران
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد :

مراسم روز کارمند روز داروساز و تجلیل از همکاران پیشکسوت دانشگاه ایران

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران-مراسم روز کارمند و روز داروساز در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران روز شنبه 5شهریورماه سال جاری در سالن اجتماعات این معاونت با حضور پرسنل معاونت و همکاران داروخانه های بیمارستانی برگزارشد.

برگزاری وبینار آموزشی فرسودگی شغلی
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

برگزاری وبینار آموزشی فرسودگی شغلی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران: وبینار آموزشی فرسودگی شغلی در روز چهارشنبه دوم شهریور ماه سال جاری توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

وبینار آموزشی آشنایی مقدماتی با سیستم هواساز کارخانه ها
اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

وبینار آموزشی آشنایی مقدماتی با سیستم هواساز کارخانه ها

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران-از مجموعه فعالیت های آموزشی اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه در سال 1401، وبینار آشنایی مقدماتی با سیستم هواساز کارخانه ها، روز سه شنبه 25 مرداد ماه1401 برگزار شد.

ترکیبات مضر استفاده شده در صنایع آرایشی و بهداشتی

ترکیبات مضر استفاده شده در صنایع آرایشی و بهداشتی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- لوازم آرایشی شامل طیف وسیعی از محصولاتی هستند که بصورت ترکیبی از مواد شیمیایی مصنوعی یا طبیعی بدون تأثیر بر ساختار یا عملکرد بدن، به منظور زیباسازی، پاکسازی یا بهبود ظاهر و تقویت ویژگی های جذاب استعمال می شوند. در این مقاله اکبر عباسپور کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به بررسی ترکیبات مضر استفاده شده در صنایع آرایشی و بهداشتی میپردازد.

مانور اجرای طرح ملی دارویار
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

مانور اجرای طرح ملی دارویار

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران-در راستای اجرای طرح ملی دارویار و به منظور نظارت هر چه بیشتر بر نحوه ی توزیع و عرضه داروها، بازرسی مستمر توسط تیم های بازرسی این معاونت از صبح روز پنجشنبه مورخ 23تیرماه 1401 همزمان با شروع طرح آغاز گردید و تا دوشنبه27تیرماه 1401از حدود 1300 داروخانه خصوصی شهری و بیمارستانی تحت پوشش این معاونت در قالب 15 تیم بازدید به عمل آمد.

Template settings