در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:
هجدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی144پرونده
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – هجدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 144پرونده ، روز سه شنبه 13 دی ماه1401 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :
راه اندازی مراکز رشد قمر در دانشگاه علوم پزشکی ایران
سرپرست مرکز رشد و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران از راه اندازی مراکز رشد قمر در این دانشگاه خبر داد.
سازمان غذا و دارو اعلام کرد:
تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور
رئیس اداره شیرخشک سازمان غذا و دارو از تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: پروانه ساخت این فراورده ها صادر شده است و به زودی به تولید انبوه می رسد.
کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی کرد:
اتوفاژی چیست
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- اتوفاژی درست مانند فشاردادن دگمه تنظیم مجدد در بدن است که موجب حذف زباله ها و خود تنظیمی بدن می شود و بقاء و سازگاری را به عنوان پاسخی به عوامل استرس زا و سموم انباشته شده در سلول های بدن ما افزایش می دهد. کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی به بررسی اتوفاژی از طریق تغذیه میپردازد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:
هفدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی57پرونده
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – هفدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 57پرونده ، روز سه شنبه 22آذرماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:
وبینار تخصصی اصول و تجویز منطقی آنتی بیوتیک در عفونت های وایرال
دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران وبینار تخصصی اصول و تجویز منطقی آنتی بیوتیک در عفونت های وایرال را روز سه شنبه 22 آذر ماه سال جاری برگزار کرد.
سازمان غذا و دارو
مدیریت غذا : ثبت شرکتهای صادرکننده محصولات غذایی در سامانه گمرک چین
اطلاعیه مهم در خصوص ثبت شرکتهای صادرکننده محصولات غذایی در سامانه گمرک چین
آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:
برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دو روزه کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی15و 16 آذرماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برگزار کرد:
کارگاه آموزشی آشنایی با برنامه خود مراقبتی فردی و سازمانی
کارگاه آموزشی آشنایی با برنامه خود مراقبتی فردی و سازمانی روز چهارشنبه 9 آذرماه سال جاری به همت دفتر واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برگزار کرد:
نشست اداره کل فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با ادارات متناظر معاونت های غذا و دارو به میزبانی معاونت دانشگاه ایران
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ـ در راستای همسان سازی بررسی اولیه پرونده فرآورده های طبیعی و سنتی، و به منظور تسریع در امر پاسخدهی به مکاتبات مراجعان، نشست ماهانه اداره کل فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل با ادارات متناظر معاونت های غذا و داروی منطقه 10 آمایشی به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران، روز یکشنبه 13 آذرماه1401 برگزار شد.