آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:
برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دو روزه کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی15و 16 آذرماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:
برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دو روزه کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی15و 16 آذرماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
در این دوره پس از توضیحات اولیه در خصوص آزمون های عمومی در کنترل کیفیت انواع روغن و روش های شناسایی کمی و کیفی تقلبات رایج در این فرآورده ها به کارشناسان حاضر در جلسه، به طور خاص شناسایی تقلبات روغن کره کاکائو، روغن زیتون و کره مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.
کامنت