لیست اخبار صفحه :182
پنجمين کميسيون فني و قانوني با بررسي 50 پرونده در 18 خرداد ماه سال جاري برگزار شد

پنجمين کميسيون فني و قانوني با بررسي 50 پرونده در 18 خرداد ماه سال جاري برگزار شد

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: پنجمين کميسيون فني و قانوني بررسي و صدور پروانه هاي بهداشتي و مجوزهاي ورود مواد اوليه و فرآيند شده مواد غذايي ، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران با بررسي 50 پرونده، 18 خرداد ماه سال 95 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

حلول ماه رمضان، ماه بخشش و نزول قرآن بر همگان مبارک باد

حلول ماه رمضان، ماه بخشش و نزول قرآن بر همگان مبارک باد

ماه رمضان يعني يک ماه تلاش سخت و تمرين جدي براي تقويت خويشتن در مسير الله و ذبح نفس و کوششي براي تجربه عضويت در شبکه شعور برتر ! در اين تمرين و آئين بزرگ سالم شدن، دوري از غذا و آب به مدت مشخص تنها يکي از ابعاد اين تمرين و شايد ساده ترين آن باشد !

توصيه هاي معاون غذا و دارو دانشگاه ايران در ماه مبارک رمضان

توصيه هاي معاون غذا و دارو دانشگاه ايران در ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران : دکتر ولايي معاون غذا و دارو ضمن تبريک به مناسبت حلول ماه پر فيض و برکت رمضان و استعانت توفيق روزه داري و بهره مندي از برکات اين ماه از درگاه خداوندمتعال به توصيه هاي دارويي و غذايي در اين ماه اشاره کرد.

آشنايي با خواص خاکشير

آشنايي با خواص خاکشير

خاکشير (خاکشي) يا خبّه ، دانه هاي گياه Descureania Sophia (L.) Schur. از خانواده شب بو (Cruciferae) مي باشد. دانه ها، ريز به رنگ زرد آجري يا قهوه اي روشن داراي سطح ناصاف و شکل بيضي کشيده مي باشد که يک رأس آن بريده و داراي حلقه قهوه اي رنگ شفاف است. دانه هاي خاکشير معمولا در مرداد و شهريور ماه پس از به ميوه نشستن گياه جمع آوري مي گردد.

 رحلت امام خميني (ره ) تسليت باد

رحلت امام خميني (ره ) تسليت باد

داغ هاي همه تاريخ را، ما به يک باره ديده ايم؛ چرا که ما امت آخرالزمانيم و خميني، اين ماه بني هاشم، ميراث دار همه صاحبان عهد بود. در شب يلداي تاريخ، در عصر ادبار عقل و فلک زدگي بشر، در زمانه غربت حق،در عصري که ديگر هيچ پيامبري مبعوث نمي شد و هيچ منذري نمي آمد، خميني ميراث دار همه انبيا و اسباط ايشان بود، و داغ او بر دل ما، داغ همه اعصار، و داغي بي تسلي بود.

برگزاري جلسه آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران

برگزاري جلسه آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: در راستاي سياست هاي سازمان غذا و دارو جلسه آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي با حضور مدير اداره نظارت بر مواد غذايي آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا ودارو و مسئولين فني واحد هاي توليدي تحت پوشش دانشگاه ايران در روز چهارشنبه 5 خرداد ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

Template settings