برگزاري دومين جلسه هماهنگي مديريت نظارت غذايي،آرايشي و بهداشتي با شبکه هاي تابعه در سال
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: دومين جلسه هماهنگي مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي اين معاونت با شبکه هاي تابعه دوشنبه 11مرداد سال جاري در سالن کنفرانس معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: دومين جلسه هماهنگي مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي اين معاونت با شبکه هاي تابعه دوشنبه 11مرداد سال جاري در سالن کنفرانس معاونت برگزار شد.
در اين جلسه که با حضور مدير اداره نظارت بر فراورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي، معاون و کارشناسان ستاد مرکزي معاونت در حوزه اداره غذا و نمايندگان شبکه هاي تابعه برگزارشد، برنامه عملياتي کاهش قند و نمک در فرآورده هاي غذايي،نشانگر رنگي و صدور مجوز براي کارگاه ها و مشاغل خانگي مطرح گرديد.
همچنين موارد استعلام از کميته عدم انطباق، تحويل فرم ها آماري بصورت ماهيانه،گشتهاي مشترک سطح عرضه با صنعت و معدن،هماهنگي در خصوص ارزيابي فرمهاي PRP و ثبت شرکتها در سامانه TTAC از جمله موارد مطرح شده در اين جلسه به شمار مي آيند.
LatentStyleCount="267">