چهاردهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی
چهاردهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی سال1402
چهاردهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در 30 آبان ماه سال 1402 در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو تشکیل گردید.
دوره بازآموزی ثبت منبع
دوره بازآموزی ثبت منبع
برگزاری دوره بازآموزی ثبت منبع در روز چهارشنبه 1402/08/24 با حضور کارشناسان ستاد وشبکه های تابعه در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید .
تقدیر از پرسنل آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
تقدیر از پرسنل آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
به منظور ارتباط مستقیم و بی واسطه کارشناسان با معاون محترم غذا و دارو،در روز شنبه مورخ 1402/08/27جلسه ای در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضورهمکاران آزمایشگاه برگزار گردید.
برگزاری وبینار تخصصی تجویز و مصرف منطقی داروها
برگزاری وبینار تخصصی تجویز و مصرف منطقی داروها ( مایعات وریدی، استروئید های آنابولیزان، پنتوپرازول تزریقی)
وبینار تخصصی " تجویز و مصرف منطقی داروها (مایعات وریدی، استروئید های آنابولیزان، پنتوپرازول تزریقی)" روز شنبه 27 آبان ماه سال جاری توسط دفتر نظارت و پایش فرآورده های سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
نقش اشتباهات دارویی Medication Error در حفظ و ارتقاء نظام سلامت
نقش اشتباهات دارویی Medication Error در حفظ و ارتقاء نظام سلامت
دکتر مهری محمدی مسئول نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص نقش اشتباهات دارویی Medication Error در حفظ و ارتقاء نظام بهداشت و سلامت اظهار داشت: بدیهی است حفظ ایمنی و سلامت بیماران یکی از اصول و اهداف اساسی هر نظام بهداشتی و درمانی است و لذا موفقیت هر سیستم بهداشتی درمانی پویا و استاندارد به میزان حفظ و ارتقای ایمنی بیماران بستگی دارد و لذا بروز هر گونه خدشه ای ، منجر به سلب اعتماد بیمارنسبت به نظام بهداشت و درمان خواهد شد.
کمیسیون فنی و قانونی
سیزدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی
سیزدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در 16 آبان ماه سال 1402 برگزار شد
پانسمانهای تخصصی ویژه بیماران EB
پانسمانهای تخصصی ویژه بیماران EB ( پروانهای)
تخصیص یافته بابت فصل پاییز1402
دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP
دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP
در تاریخ 8 الی 9 آبان ماه سال جاری دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP در محل سالن اجتماعات معاونت غذا برگزارگردید.