شناسایی کالاهای قاچاق
کلاس آموزشی نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی
کلاس آموزشی تحت عنوان نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی(آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا،و مجوزهای بهداشتی) در تاریخ 1402/08/07 در سرای محله نظامی گنجوی(شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناس این معاونت برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:
در راستای انجام امور فرهنگی معاونت، کلاس آموزشی تحت عنوان نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی(آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا،و مجوزهای بهداشتی) در تاریخ 07/08/1402 در سرای محله نظامی گنجوی(شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناس این معاونت برگزار گردید. هدف از برگزاری این کلاس آموزشی آشنایی با ساختار برچسب اصالت، و تشخیص کالای قاچاق آرایشی و غذایی بود.
مباحث تشریح شده در این کلاس به شرح ذیل است:
-آشنایی با نحوره کنترل مندرجات اقلام آرایشی و غذایی تولید داخل
-آشنایی با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا
-مضرات کالاهای وارداتی قاچاق و غیر مجاز آرایشی و غذایی
- آشنایی با مفاهیم UID، GTIN، Batch Number، QR Code،TTAC.
-کالاهایی که نیازمند برچسب اصالت هستند.
- بررسی راه های شناخت برچسب اصالت تقلبی و اصیل.
-فرایند بازرسی و تشخیص کالای آرایشی و غذایی وارداتی قاچاق.
-آشنایی با نرم افزار TTAC
کامنت