معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
پدافند غيرعامل مقاومت و بازدارندگي با رونق توليد در معاونت غذا و دارو
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران – با توجه به هفته پدافند غير عامل معاون غذا ودارو دانشگاه ايران از اقدامات اين معاونت در خصوص پدافند غير عامل گفت.
255492.mp3
پدافند غيرعامل مقاومت و بازدارندگي با رونق توليد در معاونت غذا و دارو
پدافند غيرعامل مقاومت و بازدارندگي با رونق توليد در معاونت غذا و دارو
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران – با توجه به هفته پدافند غير عامل معاون غذا ودارو دانشگاه ايران از اقدامات اين معاونت در خصوص پدافند غير عامل گفت.
دکتر مهران ولايي معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران با اشاره به شعار هفته پدافند " پدافند غير عامل ، مقاومت و بازدارندگي با رونق توليد" مجموعه اقداماتي که در اين معاونت در راستا ي پدافند غير عامل و نقش مقاومتي و بازدارندگي آن با رونق توليد انجام شده را عنوان کرد.
در حوزه تجهبزات پزشکي :
در راستاي شعار هفته پدافند کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و تجهيزات و ملزومات پزشکي به صورت منظم، دو ماهيانه برگزار مي گردد، که اين کار باعث رونق توليد و اشتغال ملي مي گردد.
همچنين دستورالعمل ممنوعيت خريد و استفاده از کالاهاي خارجي داراي مشابه ايراني به تمامي بيمارستانها ارسال و در بازرسي ها يه صورت منظم و جدي بر اين مهم تاکيد و حسن اجراي اين دستورالعمل با جديت پيگيري مي گردد.
در بازرسي ها و بازديد هاي سطح عرضه نيز با کالاهاي قاچاق که به مثابه چاقو بر پيکر توليدگان مي باشد به شدت و جديت برخورد وکالاهاي قاچاق جمع آوري و امحا و مجال و عرصه بر متخلفان شديدا تنگ شده تا توليدکنندگان قانوني بتوانند به راحتي و فراغ خاطر بيشتر کسب و کار خويش را رونق دهند.
در حوزه مديريت نظارت و ارزيابي دارو و مواد اعتياد آور :
1- شرکت رؤسا و مسئولين واحدها در سمينار آموزش پدافند غير عامل
2-الزام کليه مراکز درماني دولتي به تهيه دارو، ملزومات و تجهيزات پزشکي توليد داخل
3-نظارت دقيق بر توزيع داروهاي سهميه اي از طريق شرکت هاي توزيع دارو به منظور پيشگيري از قاچاق دارو به خارج از کشور
در حوزه مديريت نظارت بر موادغذايي،آشاميدني، آرايشي و بهداشتي:
1-نظارت بر سطح عرضه کالاهاي سلامت محور و جلوگيري از عرضه کالاهاي قاچاق موجب رونق توليد و ارتقاي پايداري ملي مي گردد.
2-نظارت بر توزيع، جهت دسترسي عادلانه همه اقشار و کاهش آسيب پذيري احتمالي ناشي از کمبود کالاهاي فوق موجب تسهيل مديريت بحران و مقاومت در مقابل تهديد هاي غير نظامي مي گردد.
3-تداوم آموزش در خصوص فرهنگ سازي استفاده از کالاهاي توليد داخلباعث رونق توليد و افزايش خودباوري و صيانت از هويت آماد ملت
4-به منظور خنثي کردن و کاهش اثرات حملات و عمليات خصمانه دشمن
در حوزه مديريت آزمايشگاه :
به منظور رديابي عوامل مخاطره موثر در سلامت مواد غذايي و آب آشاميدني و فرايند راه اندازي روش هاي سريع در شرايط خاص اقدام به بررسي و ارزيابي تعدادي از روش هاي آزمايش سريع از جمله بررسي
- کيت سنجش آلودگي آب آشاميدني به آرسنيک با دقت تشخيص 005/0 ميلي گرم در هر ليتر
- کيت سنجش آلودگي ميکروبي آب آشاميدني و مواد غذايي در مدت زمان کوتاه توليد خارج کشور
- شناسايي شرکت هاي داخلي توليد کننده کيت سنجش آلودگي ميکروبي آب آشاميدني و مواد غذايي در زمان کوتاه با تجهيزات محدود
- بررسي روش هاي تشخيص معتبرجديد در ميکروبشناسي (رديابي عوامل بيماري زا در غذا به روش واکنش زنجيره اي پليمراز(PCR))
- با شناسايي توان علمي و تجهيزاتي آزمايشگاه هاي همکار در حوزه جغرافيايي دانشگاه نسبت به صدور مجوزهاي لازم براي فعاليت آزمايشگاه هاي همکار سازمان غذا و دارو با دامنه فعاليت شناسايي عوامل باکتريايي بيماريزا با روش PCR اقدام نموده است.
- امکان سنجي همکاري مراکز تحقيقاتي دانشگاه براي همکاري در زمينه تهيه کيت هم صورت گرفته است .
پرداخته است. شايان ذکر است در صورت تامين اعتبارات مالي کافي امکان خريد تجهيزات وکيت هاي سريع تست هاي تخصصي وجود خواهد داشت .
: