به مناسبت روز جهاني غذا :
مصاحبه اي با رئيس اداره غذا و آشاميدني معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
روابط عمومي معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکي ايران-در روز جهاني غذا فرصت را مغتنم شمرديم تا مصاحبه اي با مهندس اميرحسين جانه رئيس اداره غذا و آشاميدني معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران ، از پيشکسوتان اين حوزه داشته و از تجربيات ايشان بهره مند شويم .
255935.mp3
مصاحبه اي با رئيس اداره غذا و آشاميدني معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
به مناسبت روز جهاني غذا :
مصاحبه اي با رئيس اداره غذا و آشاميدني معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
روابط عمومي معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکي ايران-در روز جهاني غذا فرصت را مغتنم شمرديم تا مصاحبه اي با مهندس اميرحسين جانه رئيس اداره غذا و آشاميدني معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران ، از پيشکسوتان اين حوزه داشته و از تجربيات ايشان بهره مند شويم .
مهندس اميرحسين جانه کارشناس ارشد رشته مهندسي و صنايع غذايي که در حال حاضر رئيس اداره غذا و آشاميدني معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران مي باشد داراي ?? سال سابقه در اين دانشگاه است . وي از سال ???? کار خود را از ستاد دانشگاه آغاز و پس از آن به مدت ?? سال نيز تا به امروز در اداره غذاي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران مشغول به فعاليت مي باشد .
وي در ابتدا ضمن تبريک به مناسبت روز جهاني غذا ، با اشاره به اهميت و نيز تاکيد همزمان بر امنيت و سلامت غذا و در راستاي کيفيت آن عنوان کرد : از اهداف اين روز تمرکز بر ، برآورده شدن امنيت و سلامت و نيز بهبود دائم آن مي باشد .
اين اهداف عملياتي نخواهد شد مگر با همکاري شرکت هاي توليد کننده و توزيع کننده مواد غذايي که توسط مراکز دولتي و نظارتي در جهت منافع آنها تسهيلاتي ايجاد شود که باعث تشويق به بهبود وضعيت کسب و کار خود گردند. و نيز اهميت بر بروز رساني فعاليت هاي علمي و تحقيقاتي اساتيد اين حوزه و نيز همکاري تنگاتنگ دو نهاد صنعت و دانشگاه در کشور مي باشد .
رئيس اداره غذا و آشاميدني از کوله بار تجربه ء خود و همکارانش در اداره غذاي اين معاونت . با توجه به تحت پوشش بودن درصد بالايي از کارخانه هاي توليد و عرضه مواد غذايي اين مديريت در طي ساليانه طولاني در استان تهران مشاهده گرديده که اهداف فوق موقعي به وضعيت دلخواه ميرسد که اولاً با توجه به کوچک سازي دولت بايد دولت الکترونيک در اسرع وقت عملياتي گردد.بسياري از کارهاي که در حال حاضر توسط کارشناسان اين اداره صورت مي پذيرد به بخش خصوصي و حرفه اي واگذار گردد که اين امر باعث سلامت سيستم اداري کشورو نيز با ايجاد فراغت در زمان مناسب براي کارشناسان ايجاد که بتواند اطلاعات و علم خود را بر روزرساني نموده تا در بهبود و توليد صحيح محصولات غذايي در سمينارها و تدوين ضوابط و دستورالعمل ها فعالانه شرکت و تصميم گيري کنند و نيز از طرفي باعث تسريع در روند کارهاي اداري شرکت ها و مراکز صنعتي محصولات غذايي مي گردد.
: