سازمان غذا و دارو
فراخوان جذب همکاري خدمات آزمايشگاهي در زمينه آزمون هاي باقيمانده سموم کشاورزي، فلزات سنگين و نيترات در محصولات کشاورزي
فراخوان جذب همکاري خدمات آزمايشگاهي در زمينه آزمون هاي باقيمانده سموم کشاورزي، فلزات سنگين و نيترات در محصولات کشاورزي
کارشناس اداره نظارت و ارزيابي فرآورده هاي طبيعي، سنتي و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران بررسي کرد:
مشکلات و عوارض مصرف مواد نيروزا در بين ورزشکاران
تغذيه، جايگاه خاصي در برنامه تمرينات روزانه ورزشکاران دارد. با افزايش دانستههاي ما در مورد سوخت و ساز بدن و فيزيولوژي ورزش، مشخص شده است که تغذيه و مواد مغذي تاثير و نقش بهسزايي در عملکرد عضلات دارند. در اين مقاله مهندس سميرا برات وند، کارشناس اداره نظارت و ارزيابي فرآورده هاي طبيعي، سنتي و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران در خصوص مشکلات و عوارض مصرف مواد نيروزا در بين ورزشکاران مي پردازد.
سازمان غذا و دارو
برخورد قانوني با متخلفين فروش اينترنتي دارو
برخورد قانوني با متخلفين فروش اينترنتي دارو
اداره نظارت و ارزيابي فرآورده هاي طبيعي، سنتي و مکمل دانشگاه برگزار کرد:
برگزاري دومين کارگاه آشنايي با الزامات GMP-PIC/S
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران- دومين کارگاه از مجموعه کارگاههاي آموزشي آشنايي با الزامات GMP-PIC/S در کارخانههاي فرآوردههاي طبيعي، سنتي و مکمل روز سه شنبه ?? آذرماه سال ???? به صورت وبينار، توسط اداره نظارت و ارزيابي فرآوردههاي طبيعي، سنتي و مکمل در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار
کارشناس آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران بررسي کرد:
ايزوتيازولينون ها و مشتقات آن در صنعت آرايشي و بهداشتي
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران- ايزوتيازولينون يک ترکيب آلي است که برخي از مشتقات آن به طور گسترده به عنوان نگهدارنده و ماده ضد ميکروبي در صنايع مختلف مثل صنايع آرايشي و بهداشتي مورد استفاده قرار مي گيرند. دکتر اکبر عباسپور کارشناس بخش آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران در اين مقاله به ايزوتيازولينون
آزمايشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار کرد:
برگزاري کارگاه آموزشي تئوري و عملي روش هاي استخراج و تشخيص رنگ
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران-در راستاي اجراي اولويت هاي آموزشي مداوم، دوره باز آموزي روشهاي استخراج وتشخيص رنگها، توسط مديريت آزمايشگاه کنترل معاونت غذا و دارو با رعايت کليه پروتکل هاي بهداشتي ??و?? آذر ???? در سالن کنفرانس معاونت وآزمايشگاه شيمي موادغذايي برگزار گرديد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار کرد:
وبينار فرمولاسيون و کنترل فرآورده هاي دارويي در صنعت
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران- وبينار "فرمولاسيون و کنترل فرآورده هاي دارويي در صنعت " روز چهارشنبه ?? آذر ماه ???? برگزار گرديد.
کارشناس آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران بررسي کرد:
بيوسنسور ها ابزاري جديد براي اندازه گيري کمي و کيفي
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران-بيوسنسور ها گروهي از حسگرها هستند که به گونهاي طراحي شدهاند تا بتوانند تنها با يک ماده خاص واکنش نشان دهند. نتيجه اين واکنش به صورت پيامهايي در ميآيد که يک «ريزپردازنده» ميتواند آنها را تحليل کند. اين حسگرهاي مختلف، جداي از نوع خود، همگي داراي ساز و کاري م
معاونت غذا و دارو
اطلاعيه مهم - سايت هاي اينترنتي داروخانه ها
اطلاعيه مهم - سايت هاي اينترنتي داروخانه ها