معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران :
برگزاری کارگاه های آموزشی team working
کارگاه های آموزشی اهمیت کار تیمی با حضور مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو، تیرماه1402در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران، کارگاه های آموزشی اهمیت کار تیمی با حضور مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو، تیرماه1402در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.
مفهوم تیم گروه کوچکی از افراد است که بصورت پویا ، وابسته بهم و انطباق پذیر و با تخصص های مختلف مکمل هم برای دستیابی به یک هدف یا ماموریت مشترک ایجاد شده اند و در رابطه با آن مسئولیت مشترک دارند.
با توجه به اهمیت کار تیمی team working ، این کارگاه آموزشی با تدریس دکتر ولائی معاون غذا و دارو در راستای نحوه تعامل در انجام امور جهت تسهیل و تسریع در دستیابی به اهداف سازمانی و همچنین افزایش بهره وری و کارائی تشکیل شد.
هنگامیکه اصول و تکنیک های کار تیمی در سازمان تقویت شود، ارتباطات سالم بخشی از روابط روتین کاری خواهد شد. کارکنان بهاحتمالزیاد انتظاراتی روشن و همراستا با اهداف کلی سازمان دارند. در چنین شرایطی بهتر میتوانند یکدیگر را درک کرده و برای غلبه بر موانع، دستیابی بهتر به هدف اصلی و نهایی و تغییر مسیرهای کاری، همکاری کنند.
کامنت