برگزاري کلاس آموزشي نحوه شناسايي کالاهاي قاچاق خوراکي و آشاميدني توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
کلاس آموزشي تحت عنوان نحوه شناسايي کالاهاي قاچاق خوراکي و آشاميدني(آشنايي با برچسب اصالت و سلامت کالا) روز يکشنبه ? بهمن ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و داروي دانشگاه ايران برگزار گرديد.
255017.mp3
برگزاري کلاس آموزشي نحوه شناسايي کالاهاي قاچاق خوراکي و آشاميدني توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
به گزارش روابط عمومي معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران : کلاس آموزشي تحت عنوان نحوه شناسايي کالاهاي قاچاق خوراکي و آشاميدني(آشنايي با برچسب اصالت و سلامت کالا) روز يکشنبه ? بهمن ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و داروي دانشگاه ايران برگزار گرديد.
در راستاي سومين جلسه کميته پيگيري شيوه نامه مبارزه با قاچاق مواد خوراکي و آشاميدني، کلاس آموزشي تحت عنوان نحوه شناسايي کالاهاي قاچاق خوراکي و آشاميدني(آشنايي با برچسب اصالت و سلامت کالا) با حضور کارشناساني از معاونت بهداشتي دانشگاه برگزار گرديد.
هدف از برگزاري اين کلاس آموزشي آشنايي کارشناسان با ساختار برچسب اصالت، و تشخيص کالاي قاچاق بود. در اين جلسه مباحثي پيرامون آشنايي با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا از جمله آشنايي با مفاهيم UID، GTIN، Batch Number، QR Code،TTAC، کالاهايي که نيازمند برچسب اصالت اند، بررسي راه هاي شناخت برچسب اصالت تقلبي، فرايند بازرسي و تشخيص کالاي سلامت محور قاچاق و آشنايي با نرم افزار TTAC و Inspector جهت شناسايي دقيق برچسب اصالت محصول مورد نظر مطرح گرديد.
: