آزمايشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار کرد:
برگزاري کارگاه آموزشي تئوري و عملي روش هاي استخراج و تشخيص رنگ
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران-در راستاي اجراي اولويت هاي آموزشي مداوم، دوره باز آموزي روشهاي استخراج وتشخيص رنگها، توسط مديريت آزمايشگاه کنترل معاونت غذا و دارو با رعايت کليه پروتکل هاي بهداشتي ??و?? آذر ???? در سالن کنفرانس معاونت وآزمايشگاه شيمي موادغذايي برگزار گرديد.
255980.mp3
برگزاري کارگاه آموزشي تئوري و عملي روش هاي استخراج و تشخيص رنگ
برگزاري کارگاه آموزشي تئوري و عملي روش هاي استخراج و تشخيص رنگ
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران-در راستاي اجراي اولويت هاي آموزشي مداوم، دوره باز آموزي روشهاي استخراج وتشخيص رنگها، توسط مديريت آزمايشگاه کنترل معاونت غذا و دارو با رعايت کليه پروتکل هاي بهداشتي ??و?? آذر ???? در سالن کنفرانس معاونت وآزمايشگاه شيمي موادغذايي برگزار گرديد.
در اين دوره که با تدريس مهندس رشيدي کارشناس مسئول بخش رنگ اداره کل آزمايشگاههاي مرجع کنترل غذا و دارو و تجهيزات پزشکي برگزار گرديد، کارشناسان مرتبط و فعال در بخش شيمي غذا و آرايشي و بهداشتي آزمايشگاه هاي کنترل معاونت غذا و دارو تهران و شهيد بهشتي نيز حضور يافتند.
در بخش تئوري مهندس رشيدي، در خصوص نحوه استخراج رنگ در ماتريکس هاي متفاوت و شناسايي و تشخيص رنگها با روش هاي مختلف از جمله اسپکتروفتومتري نکات لازم را بيان فرمودند.
همچنين در بخش عملي دوره آموزشي مذکور، مدرس گرامي و کارشناسان در بخش شيمي غذا آزمايشگاه کنترل غذا و دارو حضور يافتند و آماده سازي نمونه هاي زعفران، بستني زعفراني، آبميوه ها و نمونه هاي حاوي روغن، به طور عملي انجام و نکات لازم در حين انجام آزمون توضيح داده شد.
: