معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران:
برگزاري کارگاه آموزش و بررسي تقلبات در مواد غذايي گوشتي توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
کارگاه آموزش و بررسي تقلبات در مواد غذايي گوشتي روز چهارشنبه سي ام بهمن سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد.
255585.mp3
برگزاري کارگاه آموزش و بررسي تقلبات در مواد غذايي گوشتي توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
برگزاري کارگاه آموزش و بررسي تقلبات در مواد غذايي گوشتي توسط معاونت غذا و دارو
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران – کارگاه آموزش و بررسي تقلبات در مواد غذايي گوشتي روز چهارشنبه سي ام بهمن سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد.
اين کارگاه با تدريس دکتر معصومه غضنفري کارشناس مسئول فرآورده هاي گوشتي سازمان غذا و دارو، براي گروه هدف مسئولين فني کارخانجات و کارشناسان شبکه هاي بهداشت و معاونت غذا و دارو، برگزار گرديد، دکتر غضنفري طي اين جلسه به آموزش شاخص هاي ايمني در فرآورده هاي گوشتي مطابق با سر فصل هاي زير پرداختند.
1-گوشت و اهميت تغذيه اي مصرف آن
2- بررسي ساختمان ، ترکيبات ، تغييرات و خواص تکنولوژيک گوشت و فرآورده هاي گوشتي
3- بررسي شاخص هاي ميکروبيولوژي گوشت و فرآورده هاي گوشتي
4- فاکتور هاي موثر در کاهش سطح بهداشت و ايمني در گوشت و فرآورده هاي گوشتي
5- انواع تقلبات و تاثير آنها در کاهش سلامت و ايمني در فرآورده هاي گوشتي
6- مروري بر برخي روشهاي تشخيصي آزمايشگاهي در شناسايي عوامل بروز مخاطرات بهداشتي در فرآورده هاي گوشتي
7- بررسي برخي ضوابط بهداشتي اداره کل سازمان غذا و دارو و استاندارد هاي ملي انواع فرآورده هاي گوشتي
: